Algemeen

Marvel geeft Thanos' slachting een officiële naam!

De snap / knip krijgt een naam.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Binnen een aantal dagen krijgen we mogelijk een blik op wat de verdere gevolgen zijn van de vingerknip van Josh Brolins Thanos aan het einde van Avengers: Infinity War. Nu heeft Marvel deze "knip in de vingers" of kortweg "snap" een naam gegeven.

De "snappening" van Thanos betekende de dood van de helft van al het leven in het Marvel filmuniversum. De actie wordt in de aansluitende comic 'The Cosmic Quest Volume Two: Aftermath' aangeduid als "The Decimation", oftewel "De Slachting". Deze term geldt overigens alleen voor de overlevenden op aarde. In de comic weet niemand op aarde wat de aanleiding was.


In de comics wordt de term "The Decimation" ook gebruikt. Dan is het voor de gevolgen van een impactvolle daad van Scarlet Witch. Zij weet in een mum van tijd alle krachten van de wereldwijde mutanten weg te nemen, op 10 procent na. Vele mutanten vinden vervolgens de dood.

Anthony en Joe Russo's Avengers 4 staat gepland voor 26 april 2019!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Overigens gebruiken jullie het woord overigens wel een beetje veel!

Sander_1107

Avatar

letterlijk maar 1 keer @filmtotaalverbeteren

Ereptile

Avatar

Avengers: Decimation

rainking

Avatar

"No more mutants."

Master Of Films

Avatar

Ondertussen heeft Black Panther 3 Golden Gobles nominaties gekregen voor Best motion pciture drama, Orginal score & Orginal song (All The Stars).

NieuwsFilm

meest populair