Algemeen

Geen dode Avengers in marketing 'Avengers 4'

Toch maar echt dood dan?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Naar verluidt is vandaag de eerste trailer van Avengers 4 te zien. Er wordt veel over gesproken en vermoedelijk zullen we tegelijk met de trailer eindelijk wat details over de film krijgen. Wat we niet lijken te krijgen, zijn beelden van de personages die het einde van Infinity War niet levend haalden.

Journalist Jeremy Conrad stelt dat op Twitter. Volgens hem zitten er helemaal geen dode personages in de marketing voor de Marvel-film.

Die keuze is niet raar. Marvel heeft al eens laten weten dat de personages die dood gingen ook echt dood zijn. Dat betekent niet dat ze uiteindelijk niet terug kunnen keren (dat moet wel), maar wel dat ze als Avengers 4 begint, ze niet in leven zijn. Het is dan ook aan de originele en overgebleven Avengers om te proberen de gestorven personages terug te brengen en de decimation van Thanos (Josh Brolin) ongedaan te maken.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThreeEyesLion

Avatar

Deze film is toch van begin tot eind al te voorspellen?

ThreeEyesLion

Avatar

Ze verslaan Thanos en de ‘dode’ avengers komen weer tot leven. Waarschijnlijk zal er wel 1 of 2 echt dood gaan. Iron man of Cap bijvoorbeeld.
Ze hadden gewoon nooit met zo’n ‘cliffhanger’ moeten eindigen omdat iedereen weet dat het toch wel teruggedraaid gaat worden.

Master Of Films

Avatar

Als je Daniel R (@DanielRPK op Twitter) gelooft, dan krijgen we deze middag na 15.00 een trailer te zien.

Twitter scooper Daniel R claims Marvel Studios will premiere the Avengers 4 trailer “around 9 a.m.” EST Friday, December 7.

bioshock300

Avatar

Ik geloof er nooit in dat ze thanos zomaar laten sterven in de film. Hij zal verslagen worden maar dood nee.. hij gaat vast en zeker weer een keer opduiken in het mcu

Pronk47

Avatar

Ik hoop dat er wel een of twee doden vallen,want anders vindt ik het toch wel een beetje ongeloofwaardig worden.

lamoteg

Avatar

ThreeELion : handig dat je zo denkt, moet je niet meer investeren in films kijken.

chefry1983

Avatar

Speculaties speculaties, als we de film allemaal gezien hebben dan weten we pas hoe het afloopt dus allemaal nog even geduld hebben.

NieuwsFilm

meest populair