Algemeen

'Shazam!'-regisseur heeft hekel aan rivaliteit Marvel en DC

En terecht.

door Jim Pedd om 07:52 in Algemeen
Regisseur David Sandberg van DC-film Shazam! vindt de rivaliteit tussen Marvel en DC maar onzin. Beide bedrijven bestaan al decennia en hebben de rechten op meerdere superhelden en franchises die door velen als iconisch gezien worden. Veel van die personages zijn al succesvol naar televisie of film gebracht. Toch lijkt er altijd enige rivaliteit te zijn tussen fans van de merken.

Op zijn Instagram plaatste de regisseur nu een beeld en tekst waarin hij schrijft de rivaliteit onzin te vinden. Hij hoopt simpelweg dat alle superheldenfilms het goed doen. Meer goede films is immers voor iedereen goed.

Daarmee voegt Sandberg zich bij Kevin Feige van Marvel, die al eens liet weten te hopen dat DC het goed blijft doen en zijn draai vindt. Overgiens werkten de comicuitgeverijen al eens samen. In 1976 voor het eerst, toen Superman en Spider-Man met elkaar vochten in de comics.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Als kind had ik een hard-cover van DC/Marvel waarin Superman en Spider-Man vochten tegen Dr. Doom en de Hulk. Ik vond dat helemaal te gek. Ik had niet gedacht dat ik 35 jaar later nog steeds zou genieten van de helden. Ondanks ellende als Fantastic Four en Suicide Squad vind ik het meeste nog steeds leuk om naar te kijken.

rainking

Avatar

Ik hoop ook dat DC het goed doet. Ik wil juist dat DC het goed doet. Maar deed DC maar wat goed, dan zouden ze het zeker goed doen.

Ang3l

Avatar

Persoonlijk vind ik de helden van DC een stuk oubolliger en cheesier dan die van Marvel (over t algemeen), maar als de films goed waren geweest had ik e rnet zo veel van genoten. Helaas lijken ze t maar niet te snappen.

Master Of Films

Avatar

Tuurlijk wil Kevin Feige dat DC het ook goed doet, daar heeft Marvel wel degelijk baat bij.

Innocent

Avatar

Ik vind de DC films zo slecht nog niet hoor, tuurlijk hebben de films problemen, en zolang de hoge piefen bij WB zich overal mee blijven bemoeien zal het probleem ook niet worden opgelost. Maar ik heb me met de suicide squad echt wel vermaakt, geen topper maar ik heb zeker veel slechter gezien. Vind het jammer dat de film critics vaak de DC films al afkraken voordat ze de film daadwerkelijk hebben gezien, en het internet helpt daar zeker ook niet bij. Websites zoals rotten tomatoes zitten er juist heel vaak naast, kijk maar hoe de critici om zijn gegaan met Venom van Sony, volgens hun was het een ruk film 1e klas maar de box office cijfers geven een totaal ander beeld. En dan heb je natuurlijk de meelopers nog die ook direct alles afkraken omdat iemand anders dat ook doet, en er niet vooruit durven te komen dat ze zich wel vermaakt hebben met de film. Nou ik heb daar lekker schijt aan en durf gewoon te zeggen dat ik de DC films niet zo goed vind als die van Marvel, maar om te zeggen dat ze waardeloos zijn?? Nee echt niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair