Algemeen

Regisseur gevonden voor 'Resident Evil' reboot!

In 2019 in de bioscoop?

door Bram de Groot om 11:09 in Algemeen
De studio Constantin Film heeft voor de Resident Evil-reboot een regisseur gevonden. Volgens Variety is Johannes Roberts, bekend van titels als 47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night, de man die op de regisseursstoel moet plaatsnemen.

De Brit Roberts zal ook het script schrijven voor de gameverfilming die de start moet vormen van een volgende reeks Resident Evil-films, nadat de reeks van Paul W.S. Anderson in 2016 werd afgerond met de zesde film Resident Evil: The Final Chapter.

De opnames starten in 2019 met een compleet nieuwe cast. Verwacht dus geen Alice van Milla Jovovich. Eerder werd er al een script opgeleverd door Greg Russo, een schrijver die zich ook bezighoudt met het script van de Mortal Kombat-reboot. Russo's versie zou zijn gebaseerd op de meest recente game 'Resident Evil VII: Biohazard'.

De producent van de nieuwe Resident Evil is James Wan, uiteraard bekend van de regie van grote titels als The Conjuring en Aquaman.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Interesting.

MovieWanker

Avatar

Resident Evil VII is geen RE game! Gaat nergens meer over.

Cnet

Avatar

Jammer. Ik had op Greg Nicotero gehoopt. Maar die zal het wel veelste druk met TWD hebben

Master Of Films

Avatar

MovieWanker "Resident Evil VII is geen RE game! "
Juist wel. Waar Resident Evil 5 & Resident Evil 6 meer actie georiënteerd is gaat deel 7 weer terug naar de roots van horrer en onderzoekingen. Doet er niet vanaf dat alleen Chris een cameorol heeft. M.a.w. RE7 is veel meer RE dan RE5 & RE6 samen.

Had trouwens ook Umbrella Corps kunnen noemen, maar dat is een spin-off. Neem niet weg dat een smet is op de naam van Resident Evil.

Frietgezicht

Avatar

Matige regisseur dus jammer. Zou graag een film zien in de style van het 1ste spel.

Silent Hill heeft die style meer(underrated filmpje qua games verfilmingen)

ThysRomani

Avatar

Ach ja. één ding is duidelijk. Het kan niet slechter worden....

Goku32

Avatar

Waren beiden wel leuke films vond ik, maar denk dat deze horror regisseur er wel een echte Resident evil film van kan maken. Net als Silent hill bij voorbeeld

nieuwslaatste nieuws

meest populair