Groen licht voor 'Aquaman 2' en 'LEGO Batman 2'

Groen licht voor 'Aquaman 2' en 'LEGO Batman 2'

Hoewel er nog geen officiële aankondiging door Warner Bros. is gedaan...

Chris McKay, regisseur van The LEGO Batman Movie, heeft onthuld dat Warner Animation Group het groen licht heeft gegeven voor een sequel. McKay liet via een tweet het volgende erover weten:

"We werken momenteel aan LEGO Batman 2! Ondertussen kun je LEGO Batman in februari volgend jaar bewonderen in The LEGO Movie 2"

Hoewel er dus nog geen officiële aankondiging door Warner Bros. is gedaan, lijkt dit nog slechts een formaliteit. Will Arnett verzorgt de stem van LEGO Batman, iets wat hij ook zal blijven doen in de LEGO Batman-sequel en The LEGO Movie 2.

De opmerkingen van McKay komen vlak na een artikel in The Hollywood Reporter, waarin wordt aangegeven dat Aquaman een grote hit lijkt te gaan worden voor Warner Bros. en dat er meer dan genoeg vertrouwen is om gesprekken te beginnen over een vervolg. Er is nog geen schrijver aangekondigd voor Aquaman 2, maar ook die aankondiging zal niet lang uitblijven. De film zal naar verwachting een openingsweekend van minimaal 65 miljoen dollar hebben in Amerika. Veel zal natuurlijk afhangen van de uiteindelijke wereldwijde opbrengst.

NieuwsFilm

meest populair