Algemeen

Groen licht voor 'Aquaman 2' en 'LEGO Batman 2'

Hoewel er nog geen officiële aankondiging door Warner Bros. is gedaan...

door Zilko Tarici om 10:21 in Algemeen
Chris McKay, regisseur van The LEGO Batman Movie, heeft onthuld dat Warner Animation Group het groen licht heeft gegeven voor een sequel. McKay liet via een tweet het volgende erover weten:

"We werken momenteel aan LEGO Batman 2! Ondertussen kun je LEGO Batman in februari volgend jaar bewonderen in The LEGO Movie 2"

Hoewel er dus nog geen officiële aankondiging door Warner Bros. is gedaan, lijkt dit nog slechts een formaliteit. Will Arnett verzorgt de stem van LEGO Batman, iets wat hij ook zal blijven doen in de LEGO Batman-sequel en The LEGO Movie 2.

De opmerkingen van McKay komen vlak na een artikel in The Hollywood Reporter, waarin wordt aangegeven dat Aquaman een grote hit lijkt te gaan worden voor Warner Bros. en dat er meer dan genoeg vertrouwen is om gesprekken te beginnen over een vervolg. Er is nog geen schrijver aangekondigd voor Aquaman 2, maar ook die aankondiging zal niet lang uitblijven. De film zal naar verwachting een openingsweekend van minimaal 65 miljoen dollar hebben in Amerika. Veel zal natuurlijk afhangen van de uiteindelijke wereldwijde opbrengst.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Aquaman draait trouwens al in China en staat na 2 dagen al op een mooie 60 miljoen dollar. Misschien dat deel twee daarom al groenlicht heeft gekregen.

NieuwsFilm

meest populair