Poll

Poll: Welke trailer is beter: 'Avengers: Infinity War' of 'Avengers: Endgame'?

Twee compleet verschillende trailers.

door Bram de Groot om 18:15 in Poll
Afgelopen vrijdag verscheen de eerste trailer voor Avengers: Endgame, uiteraard het vervolg op Avengers: Infinity War. De trailer voor de derde Avengers-fim werd waanzinnig vaak bekeken en met die van Endgame is het niet anders.

En de vraag bij deze POLL is redelijk simpel; welke van beide trailers vind jij beter? De onthullende trailer voor Avengers: Infinity War of de verhullende trailer voor Avengers: Endgame? Onder de POLL verdere uitleg! Succes met stemmen.


Onthullende trailer Avengers: Infinity War
Ondanks dat ook de trailer voor Infinity War nog redelijk wat vragen onbeantwoord liet, werd er veel actie getoond. Denk maar de scènes met Thanos en de Thor/Guardians en de gevechten in New York, Titan en Wakanda. Met de trailer moest de wereld vooral voorbereid worden op de gewelddadige komst van Thanos.


Verhullende trailer Avengers: Endgame
Zoveel anders is het met de trailer voor Endgame. Deze trailer lijkt te tonen wat we grotendeels eigenlijk al weten. De Avengers zijn verslagen, vele personages zijn dood of verdwenen en met de hulp van onder meer Hawkeye (of Ronin) en Ant-Man - en uiteraard ook de nog te arriveren Captain Marvel - wordt er gewerkt aan een oplossing die gepaard zal gaan met veel superheldengeweld. De trailer lijkt vooral bedoeld om verslagenheid en mysterie levende te houden.


Een mogelijke tweede trailer voor Endgame zou in maart kunnen gaan verschijnen. De tweede trailer voor Infinity War verscheen namelijk op 16 maart 2018. Vanaf 24 april draait Anthony en Joe Russo's Avengers: Endgame in de Nederlandse bioscoopzalen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Infinity War is toch iets beter qua trailer. Muziek, wat er getoond wordt en vooral de narration van de Avengers en Thanos maken die trailer! Vooral die quotes van Thanos zijn legendarisch!

Rutherford

Avatar

Zijn niet echt te vergelijken met elkaar. Infinity War trailer schetst de verwoesting die eraan komt met Thanos. Endgame trailer gaat meer over ‘het leven na de snap’. Beide trailers zijn erg sterk in wat ze willen tonen en het gevoel dat ze willen oproepen.je voelt de machteloosheid. En ik denk dat Endgame niet veel meer zal tonen dan deze trailer. De hype was er al, ze konden gewoon trailerloos blijven in feite. Bij deze niet gestemd.

horizon

Avatar

Twee verschillende films. Niet te vergelijken.

Movistar

Avatar

Niet echt te vergelijken. Infinity war was voor toen geweldig en mooi opzetje maar voor deze film zou een trailer met gevechten etc niet passen. De trailer van de week was spannend en bouwt de hype op. Je kan moelijk trailer laten zien met dr strange en spider Man er weer in.

Ik heb niet gekozen. Trailer toen was goed en trailer voor deze film is ook goed. Wel benieuwd naar de volgende

centr1no

Avatar

Meest onzinnige Poll ooit?
Appels______________________________________________Peren

____________________________Stem__________________________

Khalidmocro

Avatar

Ik vind dat @rutherford het perfect heeft verwoord

Warhasbegun

Avatar

Endgame, duidelijk de betere trailer, geeft niks weg maar de de stemming heel goed neer, ben geen marvel fan en vomd infinity war maar matig maar deze trailer heeft me zowaar enthousiast gekregen

Master Of Films

Avatar

Makkelijke antwoord. Beide trailers zijn het beste, daarbij zal ik ook de appels en peren kaart tevoorschijn gaan halen. Echter ik zit mij meer af te vragen welke shot uit Avengers: Endgame trailer het niet gaat halen in de uiteindelijke film.

chefry1983

Avatar

Persoonlijk vind ik de endgame trailer beter omdat die weinig weggeeft. Maar wat Rutherford zegt is ook waar

NieuwsFilm

meest populair