Video

Ontspoorde Superman in brute trailer 'Brightburn'!

Dit wordt de eerste superhelden-horrorfilm.

door Bram de Groot om 21:35 in Video
Onderstaande trailer voor de film Brightburn laat zien dat we in 2019 nog een superheldenfilm krijgen te zien! Dit is echter geen film die direct gebaseerd is op een bestaand verhaal uit een comic. Het is een origineel verhaal die overigens wel erg veel elementen gebruikt uit de jonge jaren van Clark Kent, de latere Superman.

De film is geproduceerd door James Gunn, regisseur van onder meer Guardians of the Galaxy uit 2014.


De film is gebaseerd op een idee van Gunn, zijn broer Brian en zijn neef Mark. De laatste twee schreven het script. Deze wordt beschreven als "persoonlijk en anders, en helemaal geschikt voor deze tijd. En ja, angstaanjagend." De bekendste naam in de film is die van Elizabeth Banks (The Hunger Games, Charlie's Angels) en er zijn ook rollen voor onder meer Gregory Allen Williams, Meredith Hagner en Steve Agee.

Ook is er een korte synopsis: Wat als een kind uit een andere wereld neerstortte - landde op aarde, maar in plaats van dat hij een held voor de mensheid moest worden, bleek hij iets onheilspellends te zijn?

De regie ligt in handen van David Yarovesky (The Hive) en vanaf 23 mei is Brightburn te zien in de Nederlandse bioscoopzalen!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Renegade

Avatar

Okay.....cool

Jeroen Pasman

Avatar

Behoorlijk lange aanloop voor eentrailer

Goku32

Avatar

Zou wel vet zijn,

NieuwsFilm

meest populair