Algemeen

Schurken 'Spider-Man: Far From Home' onthuld!

Mysterio en Spider-Man moeten samenwerken.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Een trailer voor Spider-Man: Far From Home hebben we dit weekend niet gekregen. Maar wel wat duidelijkheid over het verhaal van de tweede solofilm voor Tom Hollands Peter Parker. Opvallend genoeg blijkt hij het op te nemen tegen de Elementals in deze film.

In Spider-Man: Far From Home blijkt het personage de samenwerking aan te gaan met Mysterio (Jake Gyllenhaal). Samen vechten ze tegen de schurken The Elementals. De aankondiging is opvallend, want de filmmakers hebben nog maar weinig verteld over Mysterio als personage, maar laten nu al weten dat hij mogelijk een goeierik is.

Tijdens de ComicCon Experience in Brazilië vertelde Tom Holland dat de trailer voorlopig niet vrijgegeven wordt. Die keuze is gemaakt omdat men de mensen op de conventie een extraatje wilden geven. Hoe dan ook, vertelde de acteur dat Spider-Man moet samenwerken met Mysterio om de Elementals te verslaan.

De Elementals zijn vier onsterfelijke wezens die de elementen kunnen beheersen: Hydron (heer van het water), Magnum (heer van de aarde), Hellfire (heer van het vuur) en Zephyr (meesteres van de wind). Zij zullen samen strijden met Spider-Man en Mysterio. Zoiets zagen we al in een setvideo, waarin Tom Holland te maken kreeg met een grote golf.

Gyllenhaal vertelde verder nog het volgende: "Er zijn bedreigingen voor de wereld, de Elementals. En Mysterio is iemand die het nodige van ze afweet. Hij zorgt ervoor dat de wereld veilig is. En Nick Fury vraagt om zijn hulp, omdat hij als enige begrijpt wat de Elementals zijn. En dan werkt hij samen met vriendelijke buur Spider-Man, die meer moet worden dan alleen dat. "

De verwachting is dat de Elementals uiteindelijk onderdeel blijken van een groter plan van Mysterio om SHIELD om de tuin te leiden. Of dat ook echt zo is, merken we op 4 juli 2019. Dan draait de film in de bioscoop!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Dat de Elementals dan een illusie blijken? ;)

Wel aparte vijanden voor een Spiderman film. Had nog nooit van ze gehoord. Maar de rest van de bekendere vijanden van Spidey zitten natuurlijk bij Sony voor de solo films over de bad guys.

Rutherford

Avatar

Mysterio als good guy, wtf? Zal vast meer achter zitten.

Civilian Supreme

Avatar

Mysterio kennende van de comics bedonderd hij de hele boel.
Wel jammer van die Elementals, er zijn zoveel leuke andere superschurken.

Goku32

Avatar

Hij word zoiezo gebruikt spiderman in het begin werken ze meschien nog samen. Maar uiteindelijk vecht spidey tegen mysterio Athans ik hoop dat het gebeurd. Ruthford dat laten ze ons denken natuurlijk. Anders is het een flop als dat zo is. Want docter octo begon ook als een good guy, dus komt wel goed

NieuwsFilm

meest populair