Chloë Grace Moretz heeft relatie met Playboy-model Kate Harrison

De jonge ster heeft een nieuwe liefde gevonden.

Net als haar ex-vriendje Brooklyn Beckham, heeft actrice Chloë Grace Moretz (Brain on Fire, Carrie) nu waarschijnlijk ook een relatie met een supermodel. Roddelwebsite TMZ wist Moretz zoenend op de foto te zetten met Playboy-model Kate Harrison.

Hollywoodactrice Chloë Grace Moretz (21) lijkt smoorverliefd op supermodel Kate Harrison (27) te zijn. De twee werden onlangs gespot tijdens een romantische date in Malibu, Amerika. Eerst aten de dames samen een hapje in een luxe sushirestaurant voordat ze naar een club gingen. Later op de avond werden Moretz en Harrison gespot tijdens een flinke zoenpartij. Fotografen legden dit intieme moment vast en die foto's zijn nu in handen van de Amerikaanse roddelwebsite TMZ.

Serieuze relatie
TMZ beweert ook dat Moretz en Harrison inmiddels al samenwonen in een appartement in Los Angeles. Eerder had Moretz een knipperlichtrelatie met Brooklyn Beckham, de zoon van voormalig profvoetballer David Beckham. Die vlam doofde eerder dit jaar en in april werd de jonge Beckham al gespot met Lexi Wood, toevallig ook een Playboy-model. Moretz en Beckham zijn nog wel bevriend.

De foto's van Moretz en Harrison kun je eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm

meest populair