Celebrity

Megan Fox vindt zichzelf niet sympathiek genoeg voor MeToo

Natuurlijk heeft ze één of meerdere verhalen, maar waarom deelt ze het niet?

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
De manier waarop vrouwen in Hollywood behandeld worden is nog steeds een veelbesproken onderwerp. Toch neemt niet iedereen deel aan deze MeToo-beweging, waaronder Transformers-actrice Megan Fox. De 32-jarige Amerikaanse is er namelijk van overtuigd dat niemand haar zal geloven als slachtoffer.

Dikwijls heeft Fox van zich laten horen over de filmindustrie en hoe jonge actrices behandeld worden. Volgens haar was ze te jong toen ze hier uitspraken over maakte en bestond de hele beweging nog niet. Dat meldt ze via The New York Times. "Ik wil dit niet over mezelf zeggen, maar laten we aannemen dat ik mijn tijd ver vooruit was en mensen het daarom niet begrepen. Ik werd afgestoten vanwege kwaliteiten die men nu prijst in andere vrouwen die naar voren komen."

Fox vermoedt dat haar negatieve ervaringen anders opgenomen worden door lezers. "Ik weet niet of er ooit een tijd zal zijn waarin ik normaal, herkenbaar of sympathiek geacht wordt. Zelfs met de komst van de MeToo-beweging, terwijl iedereen naar buiten kwam met verhalen, sprak ik niet uit vanwege vele redenen."

Door de vele negatieve berichten over de actrice denkt Fox dat andere mensen en feministen haar nooit als een sympathiek slachtoffer zullen zien. Ze was dan ook bang dat als ze naar voren zou komen met haar eigen verhalen, dat men de spot met haar zou drijven. Daarom houdt ze zich op de achtergrond. "Dit betekent niet dat anderen mensen niet moeten doen wat zij denken dat juist is. Maar wat betreft mijn positie denk ik niet dat het mijn taak is om iemand te straffen die mij wat slechts heeft aangedaan."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Fox "maar laten we aannemen dat ik mijn tijd ver vooruit was en mensen het daarom niet begrepen. Ik werd afgestoten vanwege kwaliteiten die men nu prijst in andere vrouwen die naar voren komen."

En daarmee bedoelt ze dat ze haar bek open trok als ze behandelt werd op een manier waarop ze niet behandeld wilde worden.
Daardoor werd ze in die tijd gezien als lastig en een 'diva' door regisseurs en producers en heeft haar uiteindelijk na het Michael Bay incident een tijdelijk ban opgeleverd door de Joodse Hollywood elite.
Je kunt in Hollywood alleen zeggen wat je denkt als je zelf machtig bent of machtige vrienden hebt. Als middelmatig actrice die het voornamelijk van haar uiterlijk moet hebben moet je die lui te vriend houden en figuurlijk en misschien letterlijk heel wat slikken.

Decepticon

Avatar

Idd centr1no.

Ik blijf het een gaaf en lekker wijf vinden. Fox for life! Smiley face

centr1no

Avatar

One1 "Bla bla bla...zonder al dat verwijfde nieuws berichten en comments. Toen er nog geen troep celebrity nieuws geplaatst werd....."

Wat doe je hier dan? Op Filmtotaal in het celebrity-nieuws?
Volgens mij is het makkelijker om het gewoon niet te lezen, als je het niet wilt lezen.
Commentaar geven op de site of op de reageerders hier heeft net zoveel nut als praten tegen god. Je hoopt dat er iemand luistert, maar er verandert nooit iets.
Hoewel er onder de reageerders soms wel wat verloop is. Soms verdwijnt er één en soms komt er ééntje bij die blijft hangen.
Wanneer gaat die 'opvoeding' gebeuren?
Ik wacht al 2 dagen in spanning af.

chefry1983

Avatar

^
Het beste wat je kunt doen is gewoon die rare gast negeren

nieuwslaatste nieuws

meest populair