'Toxic Avenger' krijgt grootse film!

'Toxic Avenger' krijgt grootse film!

Legendary Entertainment gaat aan de slag met deze afwijkende wreker.

Legendary Entertainment gaat aan de slag met de Toxic Avenger. Nee, niet een lid van de Avengers van Marvel, maar het personage dat debuteerde in de superheldenkomedie The Toxic Avenger uit 1984 van regisseurs Michael Herz en Lloyd Kaufman. De B-film staat bekend als een cult-klassieker.

De ruim dertig jaar oude komedie draait om het personage Melvin (Mark Torgl), de gek van de stad. Op een dag besluiten twee mannen Melvin te pesten, waardoor Melvin in een ton met chemisch afval valt. Hierdoor verandert hij in de Toxic Avenger (Mitch Cohen)! Vervolgens kan hij als "Toxie" wraak op iedereen nemen.

The Toxic Avenger was de eerste film van Troma Entertainment en er verschenen zelfs drie minder succesvolle vervolgen met The Toxic Avenger Part II, The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie en Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV.

Volgens de berichten zou Legendary de film groots aanpakken en snel in productie willen nemen, al is er nog niet bekend wie de film zullen schrijven en regisseren. In het verleden werd er al eens gesproken over een reboot met Arnold Schwarzenegger. Dat was in 2013.



NieuwsFilm

meest populair