Algemeen

'Toxic Avenger' krijgt grootse film!

Legendary Entertainment gaat aan de slag met deze afwijkende wreker.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:15 in Algemeen
Legendary Entertainment gaat aan de slag met de Toxic Avenger. Nee, niet een lid van de Avengers van Marvel, maar het personage dat debuteerde in de superheldenkomedie The Toxic Avenger uit 1984 van regisseurs Michael Herz en Lloyd Kaufman. De B-film staat bekend als een cult-klassieker.De ruim dertig jaar oude komedie draait om het personage Melvin (Mark Torgl), de gek van de stad. Op een dag besluiten twee mannen Melvin te pesten, waardoor Melvin in een ton met chemisch afval valt. Hierdoor verandert hij in de Toxic Avenger (Mitch Cohen)! Vervolgens kan hij als "Toxie" wraak op iedereen nemen.

The Toxic Avenger was de eerste film van Troma Entertainment en er verschenen zelfs drie minder succesvolle vervolgen met The Toxic Avenger Part II, The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie en Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV.

Volgens de berichten zou Legendary de film groots aanpakken en snel in productie willen nemen, al is er nog niet bekend wie de film zullen schrijven en regisseren. In het verleden werd er al eens gesproken over een reboot met Arnold Schwarzenegger. Dat was in 2013.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

hahah zag deze op heel jonge leeftijd.. vond et toen toch geen komedie hooor.. zeker int het begin waar die tieners met hun auto over het hoofd van iemand anders reden... staat nog altijd in mijn geheugen gegrift :p

rainking

Avatar

Kennen we die nog? Deel 1 ooit gezien, was wel grappig.

nieuwslaatste nieuws

meest populair