Celebrity

Seth MacFarlane laat zich uit over problemen rond Oscar-presentatie

Kevin Hart besloot de presentatie niet te doen en er is nog geen vervanger gevonden...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 13:11 in Celebrity
Normaalgesproken zou Kevin Hart volgend jaar februari de presentatie van de Oscars doen, maar daar heeft de komiek vanaf gezien; dit vanwege homofobe uitspraken die hij in het verleden heeft gedaan. Volgens de acteur waren het niet meer dan misplaatste grappen, maar hij maakte er desalniettemin zijn excuses voor. Nu zou het wel eens kunnen dat de Oscar-organisatie besluit het helemaal zonder host te doen, vanwege het feit dat het moeilijk is op korte termijn een vervanger te vinden. Daar laat Seth MacFarlane, de host van de Oscars in 2013, zich nu over uit.

''De Oscars presenteren is absoluut geen makkie. Je doet iets dat volop in de spotlights staat, het krijgt gigantisch veel aandacht van over heel de wereld en het is intens. Iedereen heeft er een eigen mening over. Het is alweer een hele lang tijd geleden dat er enkel overwegend positieve reacties waren. Het is voor een presentator namelijk extreem lastig om bij iedereen in de smaak te vallen''.

Het verbaast MacFarlane daarom niet dat ze nog geen vervanger voor Kevin Hart is gevonden: ''Het is eigenlijk een oud systeem, awards shows. Hetzelfde systeem en model bestond al in de jaren vijftig; je moet er veel tijd en energie in steken om het elke keer weer interessant en aantrekkelijk te maken voor de kijkers, die tegenwoordig gewend zijn aan een heel andere vorm van entertainment. Het is dus echt lastig om een goede presentatie te geven. Ik vind het dan ook niet raar dat ze geen vervanger kunnen vinden voor Hart. Ik moet er wel bij zeggen, ik vond het héél erg leuk om te doen, maar het is zeer zeker niet gemakkelijk''.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair