Algemeen

'Venom 2' met Spider-Man?

De schrijver lijkt ervan overtuigd dat Spider-Man bestaat in de wereld van Venom.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Via IGN wordt duidelijk dat in het vervolg op Venom mogelijk wel Spider-Man te zien is. Dit in tegenstelling tot de kaskraker van eerder dit jaar. Het was Venom co-schrijver Jeff Pinker die naar de komst van Spider-Man hintte.

"Ik kan niets anders zeggen dan dat de film er komt," aldus Pinker tegenover IGN. Hij gaf ook aan dat hij nog niet aan het script werkt. Op de vraag of hij denkt dat Spider-Man bestaat in de wereld van Venom, zei hij: "Zonder iets te onthullen dat ik niet mag onthullen, is het niet onmogelijk dat Spider-Man in een toekomstige of de volgende Venom-film een belangrijke rol zal spelen."

Uiteraard bestaat er nog altijd de mogelijkheid dat in Venom een Spider-Man bestaat. De vraag is echter of het de Spider-Man van Tom Holland is die bijvoorbeeld te zien zal zijn in het volgend jaar te verschijnen Spider-Man: Far From Home.

In het tweede deel zal Venom het sowieso op moeten gaan nemen tegen Woody Harrelsons Carnage. Naar verwachting verschijnt Venom 2 op 2 oktober 2020 in de wereldwijde bioscoopzalen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik zie Holland heel graag Spidey spelen in Venom, maar er zijn wat dingen die me van dat enthousiasme weerhouden. De toon is anders dan die van het MCU waarmee de film dan wordt gelinkt en Venom is de held in deze.. Wordt hij dan opeens toch een vijand? Of gaat er dan een lullige samenwerking uitkomen tegen Carnage? Maar wordt Venom dan ook een Avenger?

Master Of Films

Avatar

Het mag dan geen officiele bevestiging zijn, maar de hint is er wel weer dat Spider-Man: Far From Home de laatste MCU verschijning gaat worden.

Venom gebruikte heel sneaky "in association with Marvel".
Dat is Marvel Entertainment. Laten we zeggen dat is een andere afdeling en heeft niks met Marvel Studios van Kevin Feige te maken. Marvel Entertainment is verantwoordlijk b.v. voor het produceren van Deadpool 2 en Netflix Daredevil.

Robbepost

Avatar

^ zo sneaky was dat niet.
'In assosiation with' stond er bijna groter dan Marvel en dat werd 2x in 30 seconden vertoond :)

Wat een boutfilm trouwens.

Master Of Films

Avatar

^ sneaky als in "Oh dit is een MCU film", want er staat toch in association with Marvel. Maar je hebt Marvel Entertainment & en je hebt Marvel Studios. De meeste mensen weten het verschil niet eens en daar maakt Sony misbruik van.

Enne Robbepost je verdient een +1000. Zelfs al zou ik geen fan zijn van Spider-Man en co, dan nog is het boutfilm.

Bor-Gullet

Avatar

Venom was een leuke film, ben benieuwd naar deel 2

Ninsh

Avatar

Je hoort het hier van mij als eerste.

Holland BLIJFT in mcu.

Miles Morales wordt de spider-man bij Sony. Miles is op het moment ontzettend populair als spider-man. Sony zal die kant op gaan.

shellghost

Avatar

Vind Venom een zeer vermakelijke film en ik hoop dat Spidey er bij is in deel 2.

nieuwslaatste nieuws

meest populair