'Venom 2' met Spider-Man?

'Venom 2' met Spider-Man?

De schrijver lijkt ervan overtuigd dat Spider-Man bestaat in de wereld van Venom.

Via IGN wordt duidelijk dat in het vervolg op Venom mogelijk wel Spider-Man te zien is. Dit in tegenstelling tot de kaskraker van eerder dit jaar. Het was Venom co-schrijver Jeff Pinker die naar de komst van Spider-Man hintte.

"Ik kan niets anders zeggen dan dat de film er komt," aldus Pinker tegenover IGN. Hij gaf ook aan dat hij nog niet aan het script werkt. Op de vraag of hij denkt dat Spider-Man bestaat in de wereld van Venom, zei hij: "Zonder iets te onthullen dat ik niet mag onthullen, is het niet onmogelijk dat Spider-Man in een toekomstige of de volgende Venom-film een belangrijke rol zal spelen."

Uiteraard bestaat er nog altijd de mogelijkheid dat in Venom een Spider-Man bestaat. De vraag is echter of het de Spider-Man van Tom Holland is die bijvoorbeeld te zien zal zijn in het volgend jaar te verschijnen Spider-Man: Far From Home.

In het tweede deel zal Venom het sowieso op moeten gaan nemen tegen Woody Harrelsons Carnage. Naar verwachting verschijnt Venom 2 op 2 oktober 2020 in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair