Algemeen

Ultimate Predator uit 'The Predator' had veel lelijker kunnen zijn

Gelukkig bleef het bij een gewoon lelijke Predator.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:34 in Algemeen
In de flop The Predator van eerder dit jaar zagen we al een Predator-bulldog en recent dook er concept-art op voor een Predator Aap. Via een nieuw ontwerp zien we dat er zelfs een meer menselijke Ultimate Predator werd overwogen.

Hieronder zie je de griezelige concept-art voor de film van regisseur Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3). Ontwerper Ken Barthelmey heeft onderstaand ongebruikt ontwerp online gezet op theartofken.com. Dit was een design voor de Ultimate Predator die overigens wel was te zien in de vierde Predator-film. Het is duidelijk dat de grote Predator veel menselijker, of in ieder geval nog een stukje lelijker had kunnen zijn - als er voor de ontwerpen van Barthelmey was gekozen.


Het blijft toch zeer jammer dat The Predator geen succes werd. De film kreeg flink wat reshoots, werd daardoor flink wat prijziger en de filmstudio zou zich hevig met de eerste eindversie van Black hebben bemoeid. Het resulteerde in een mager ontvangst, al deed de film het niet enorm slecht aan de bioscoopkassa's.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sparrow_LW

Avatar

Heb hem dit weekend gezien.... een "van-de-vrachtwagen-gevallen-versie".... ben blij dat ik er geen geld aan heb uitgegeven.... wat slecht zeg.... De mega -Predator miste alles wat de predator moet zijn,.... een stealthy jager die zijn prooi voor de sport één voor één opjaagt en te pakken neemt.... nee, dit was hem niet

Xenolicker

Avatar

Veel plezier aan beleefd in de bios, hoop op een Blu-ray 3D zodat ik 'm nog een keer kan zien.

lamoteg

Avatar

En de film had veel beter kunnen zijn!

Master Of Films

Avatar

Is Shane Black nou doorgeschoten of heeft Fox teveel bemoeit dat ze met zo'n lelijke versie van The Predator aankomen.
Mijn waardering van Predator 2 en Predators 2010 waren niet al best, maar zijn, na het zien van The Predator debacle, enorm gestegen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair