Ultimate Predator uit 'The Predator' had veel lelijker kunnen zijn

Ultimate Predator uit 'The Predator' had veel lelijker kunnen zijn

Gelukkig bleef het bij een gewoon lelijke Predator.

In de flop The Predator van eerder dit jaar zagen we al een Predator-bulldog en recent dook er concept-art op voor een Predator Aap. Via een nieuw ontwerp zien we dat er zelfs een meer menselijke Ultimate Predator werd overwogen.

Hieronder zie je de griezelige concept-art voor de film van regisseur Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3). Ontwerper Ken Barthelmey heeft onderstaand ongebruikt ontwerp online gezet op theartofken.com. Dit was een design voor de Ultimate Predator die overigens wel was te zien in de vierde Predator-film. Het is duidelijk dat de grote Predator veel menselijker, of in ieder geval nog een stukje lelijker had kunnen zijn - als er voor de ontwerpen van Barthelmey was gekozen.

Bekijk de afbeelding
Het blijft toch zeer jammer dat The Predator geen succes werd. De film kreeg flink wat reshoots, werd daardoor flink wat prijziger en de filmstudio zou zich hevig met de eerste eindversie van Black hebben bemoeid. Het resulteerde in een mager ontvangst, al deed de film het niet enorm slecht aan de bioscoopkassa's.



NieuwsFilm

meest populair