Video

Teaser trailer 'Playmobil: The Movie'

Na LEGO nu ook Playmobil!

door Bram de Groot om 07:17 in Video
En daar is dat de eerste teaser trailer voor de eerste bioscoopfilm over de wereld van de Playmobil-poppetjes, van Studio Canal. Deze filmversie volgt op het wisselende succes van de reeks LEGO-films, dus het is maar de vraag of dit gaat aanslaan. Oordeel hieronder zelf via de eerste beelden voor Playmobil: The Movie. Release the beast!!


Een van de belangrijkste rollen en stemmen komt van actrice Anya Taylor-Joy (Split, Glass). Ze speelt het personage Maria en ze wordt samen met haar broertje Charlie (Gabriel Bateman) naar de magische wereld van Playmobil gezogen. Ze moet daar op zoek naar haar verdwaalde broertje en komt onder meer foodtruck-bestuurder Del (Jim Gaffigan), de "charismatische" geheim agent Rex Dasher (Daniel Radcliffe) en een "extravagante" feeën-grootmoeder (Meghan Trainor) tegen. Een groot avontuur volgt!

De regie ligt in handen van debuterend regisseur Lino DiSalvo en op 7 augustus 2019 start Playmobil: The Movie aan de Nederlandse speeltijd.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Ze maken volgens mij één grote fout. Ze laten de figuurtjes eruit zien als normale tekenfilm caracters ipv ze ook te behandelen als plastic speelgoed (iets wat Lego wél heel goed doet).

Als het speelgoed zou zijn, zou er toch een bepaalde glans over het plastic moeten zitten. En waarom wél de gekke handjes, maar niet de karakteristieke bruine oogjes?

Guyon2002

Avatar

@aspers zeer goed punt van lego. Daarnaast maakt de karakters in de LEGO films alleen maar bewegingen die de echte poppetjes ook kunnen maken.

Ik zie dit geen succes worden, eerder een grote flop

NieuwsFilm