Algemeen

Drie posters bieden duidelijke blik op monsters 'Godzilla: King of the Monsters'

Mooie beelden!

door Jim Pedd om 10:07 in Algemeen
Niet de mensen, maar de monsters staan centraal op personageposters voor Godzilla: King of the Monsters. Er zitten vermoedelijk heel wat grote monsters, of titanen zoals ze in de film genoemd worden, in de film van regisseur Michael Dougherty, maar slechts drie daarvan krijgen een poster. Het gaat dan om de grote schurken die de concurrentie met Godzilla aangaan om werelddominatie: Mothra, Rodan en Ghidorah.

De posters bieden ook de eerste echt goede beelden van de gevaarlijke monsters, die al getoond werden in de trailers, maar niet in dit detail. Godzilla zal het, als we deze posters zo zien, nog moeilijk krijgen om van hen te winnen.


Godzilla: King of the Monsters draait om de wereld die in de problemen raakt. Klimaatverandering zorgt ervoor dat de planeet steeds minder verwelkomend wordt voor mensen. En er ontwaken gigantische wezens die de mens tot een klein nietig wezentje reduceren. Er breekt al snel een strijd tussen hen los om de dominatie van de wereld.

Vanaf 21 maart 2019 in de bioscoop.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Veel meer, buiten Godzilla dan natuurlijk, zullen er toch ook niet inzitten, wel? Deze zijn toch ook al ruim voldoende.

Jan231

Avatar

Fantastische posters!
Kan niet wachten tot de film uitkomt

Robbepost

Avatar

Hele vette posters vind ik!

Monojaxx

Avatar

@Xenolicker

Er is duidelijk ook een enorme schilpadkop te zien. Dit zou Gamera kunnen zijn (?)

Xenolicker

Avatar

^ Gamera!? Alle vliegende schildpadden nog aan toe!

Monojaxx

Avatar

Ik denk dat je meerdere verwijzingen zult zien naar andere wezens uit de menselijke mythologie, waarvan je kunt zien dat ze echt bestaan en dus geen mythe blijken. Zoals het monster van Loch Ness en Quetzalcoatl.

Xenolicker

Avatar

^ Ik hoop dat ze voorlopig in deze films toch alleen de klassieke 'Godzillamonsters' gaan gebruiken, vooral ook omdat ik nooit een echte volger ben geweest van de Godzillafilms en deze monsters dus voor mij behoorlijk nieuw en verrassend zijn. Wanneer ze die gehad hebben dan hoop dat ze zelf nieuwe Godzillamonstersachtige monsters gaan verzinnen - is die tegenstander van Kong in 'Skull Island' al niet een nieuwe? En de MUTO'S van Godzilla 1? - en dan pas aan de westerse monsterfolklore gaan beginnen. En daarna dinosaurussen erbij natuurlijk! En superhelden!

Gigan72

Avatar

@Monojaxx
Gamera is niet van Toho maar van Daiei en die hebben geen deal met Legendary Pictures
Dus die gaan we niet zien.
Misschien is het Anguirus of gewoon een kaiju die door Legendary Pictures is verzonnen zo als de Muto.s in Godzilla 2014

Gigan72

Avatar

@Xeno
In de trailer is duidelijk te zien dat er buiten Godzilla Rodan Mothra en Ghidorah nog 2 andere te zien zijn maar wie dat zijn weten we nog niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair