Algemeen

'Henry Cavill is toch nog niet klaar als Superman?'

Volgens Momoa houdt Cavill van het personage en is hij voorlopig niet van plan om te vertrekken.

door Jim Pedd om 11:24 in Algemeen
Soms wordt het wel heel verwarrend. Hoorden we eerst nog dat Henry Cavill vermoedelijk klaar is als Superman, en leek Jason Momoa dat te bevestigen, komt hij nu terug op die woorden. Volgens Momoa houdt Cavill van het personage en is hij voorlopig niet van plan om te vertrekken.

Dat druist enigszins in tegen eerdere woorden, want kortgeleden vertelde Momoa nog dat hij er alle begrip voor had dat Cavill - overigens net als Ben Affleck - klaar was met het DCEU.

Wat de status van Cavill en Affleck ook is in het DCEU, we weten een ding zeker. Dat is dat Warner Bros. momenteel de focus verlegd heeft van Batman en Superman naar andere personages. Dat betekent dat onder meer Harley Quinn een nieuwe solofilm krijgt en dat ook andere vrouwen eigen films krijgen. De nadruk ligt meer op diversiteit dan iets anders. Of daarin nog ruimte is voor Superman is maar de vraag.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Of Momoa moet eens wat minder bier drinken. ;)

Master Of Films

Avatar

Sinds wanneer is Momoa de woordvoerder van Cavill. Moet dit soort berichten nou aandacht krijgen. Als Cavill zelf hierover iets zegt, dan is wat anders.

Anyway Cavill is bezig met The Witcher. Ze zijn al bezig, aangezien er al setfoto's incl extra's zijn geleaked.

TearsinRain

Avatar

"De nadruk ligt meer op diversiteit dan iets anders. Of daarin nog ruimte is voor Superman is maar de vraag."

ER IS ALTIJD RUIMTE VOOR SUPERMAN!

Baba Yaga

Avatar

Echt een goede voorbeeld van een acteur die het van zijn uiterlijk moet hebben. Mijn interesse in de witcher serie is echt gedaald na zijn casting.

Colruiter

Avatar

Ik hoop dat ze ooit nog iets degelijks doen met Superman, want na de eerste twee Reeves-films is het niet veel meer geweest. Onbegrijpelijk eigenlijk, er zijn al een aantal succesvolle series geweest rond Superman, hoe kan het nu zo moeilijk zijn om een goeie film te maken rond het karakter. Henry Cavill was een goede keuze, maar nu verkopen ze de rechten beter aan Disney en doet Disney best een reboot, waar dan talrijke films op kunnen volgen, want Superman heeft interessante vijanden genoeg.

23VDV23

Avatar

Man of Steel vind ik een ondergewaardeerde superhelden film. Stak prima in elkaar. Een interessante blik op Superman die we nog niet hadden gezien. Henry Cavill deed het wat mij betreft prima. Mag zeker blijven. Die onzin dat het een beperkte acteur is: nee hij zal niet snel een oscar gaan pakken. Maar hoe de acteerkwaliteiten van Reeve worden geromantiseerd vandaag de dag is ook redelijk lachwekkend. Deed zijn werk prima, maar we moeten nou niet doen alsof het allemaal enorm hoogstaand was. Het personage was in die tijd ook veel eenvoudiger geschreven (dat was ook de charme). Wat Cavill deed was in zekere zin alleen maar knapper.

Sunspot

Avatar

^

Ja, recent nog keer gezien, toch stukken beter vond ik het toen. Die gevechten ook.

Alleen blijf ik die camera, kleuren gewoon nog steeds minder, niet echt 'superman'.

Maar goeie film heb ik het altijd al gevonden, alleen hadden ze veel fellere kleuren moeten hebben en Superman al eerder in de film vrolijker moeten maken, sowieso aan het einde en zeker in BvS.

Was ook de bedoeling, maar Snyder heeft er veel te lang mee gewacht.

Heb het vermoeden dat Superman pas echt Superman werd door Joss Whedon, opeens binnen een aantal scenes is Cavill opeens de Superman zoals in de comics.

Maar goed, te laat voorlopig dus, te geforceerd ook wel.

Ding is dat mensen bij Superman aan bepaalde dingen denken, dan moet je niet pas films later ermee komen.

NieuwsFilm

meest populair