Algemeen

'Prisoners of the Ghostland' met Nicolas Cage wordt "compleet gestoord"

Als je dacht dat Mandy de ultieme Rage Cage bevatte, dan heb je volgens de acteur nog niks gezien.

door Zilko Tarici om 11:17 in Algemeen
Nicolas Cage is een acteur die de nodige evolutie heeft doorgemaakt sinds het begin van zijn carrière. Eerst was hij een razend interessante karakteracteur (in zowel actie- als dramafilms) en daarna leek hij het jaren alleen nog te doen voor het dikke salaris. Het laatste jaar lijkt hij echter een nieuwe fase te zijn begonnen met een aantal excentrieke rollen. Denk bijvoorbeeld aan zijn aandeel in de films Mom and Dad, Spider-Man: Into the Spider-Verse en het kritisch bejubelde Mandy. Tijdens interviews blijkt eveneens dat hij zich zeer bewust is van het type films dat hij tegenwoordig maakt. Zijn volgende film is Prisoners of the Ghostland, het Engelstalige debuut van de Japanse cultregisseur Sion Sono. Tijdens een interview met Screen Anarchy liet hij weten dat dit wel eens zijn meest unieke en gestoorde film kan worden. Cage zei er het volgende over:

"Ik kan niet wachten! Ik heb nog nooit zoiets gelezen als het script van deze film, en dat wil nogal wat zeggen. Ik draag in de film een strak zwart leren pak en heb granaten verbonden aan verschillende lichaamsdelen. Als ik de dochter van een gouverneur niet red uit het grensgebied waar geesten dwalen, wordt ik opgeblazen. Compleet gestoord dus."

Kunnen jullie net als ons niet wachten om Cage helemaal los te zien gaan in Prisoners of the Ghostland? Laat hieronder van je horen!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

Wat voor agent heeft die gozer?

Sunspot

Avatar

Gaat een toppertje worden

Symn

Avatar

Mandy was krankzinnig goed. Ik haatte Nic vroeger. Maar sinds The Weather Man niet meer.

nieuwslaatste nieuws

meest populair