Algemeen

Sony wil dat Spider-Man in Marvel Cinematic Universe blijft

Een aandeel in Venom lijkt onmogelijk, als Marvel dat niet wilt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met het succes van het magertjes ontvangen Venom vragen fans zich af of Sony nog wel behoefte heeft om Spider-Man uit te lenen aan Marvel Studios. Sony Pictures en Walt Disney hebben namelijk de deal dat Marvel Studios de Spider-Man films maakt en dat zij daarvoor in ruil Spider-Man mogen gebruik in bijvoorbeeld de Avengers-films.

Tijdens een interview met producent Amy Pascal vroeg Vanity Fair hoe zij denkt over het naderende einde van deal en daarmee de mogelijkheid dat Spider-Man en de Avengers weer worden gescheiden: "Ik denk dan dat ik moet huilen. Ik kan alleen maar hopen op een toekomst waarin het goed komt."

"Ik ken Kevin Feige sinds hij Avi Arads zeer, zeer stille assistent was, die vele jaren in de kamer zat, luisterend naar ons en zo veel slimmer was dan een ieder van ons zonder dat iemand het ons realiseerde. Ik kan zeggen dat werken met Marvel een van de hoogtepunten van mijn professionele carrière is," aldus de producent.

Over de mogelijkheid dat Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man en Tom Hardy's Eddie Brock / Venom elkaar ontmoeten, zei Pascal dat dit pas mogelijk is als Hollands contact bij Marvel enkele jaren afgelopen is. Dit lijkt aan te geven dat er alleen met een nieuwe acteur gewerkt zou kunnen worden.

Naar verluidt zou er na Spider-Man: Far From Home nog één losstaande Spider-Man film verschijnen. Dat zou dan waarschijnlijk in 2021 of 2022 zijn.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Magertjes ontvangen...

Volgens mij is t een van de beste superhelden films van sony to date. Zonder spidey erin.

En vonden de bioscoopgangers het een te gekke film.

Mas7

Avatar

Ja! Ja! Ja! Spidey fungeert lekker in het MCU

Monojaxx

Avatar

Vond Venom niet echt bijzonder. Had nmi beter geweest deze villain als echte badass te introduceren in Tom Hollands spiderman. Samen met Carnage bv. Nu had het meer een humoristisch sausje, en dat past niet bij deze villain.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Nog niet gezien Venom maar hoorde ook inderdaad van allerlei
verschillende mensen dat het een goeie film is.

Guyon2002

Avatar

Zelfs als Venom redelijk succesvol was denk ik dat Sony er meer financieel meer baat bij heeft als Spidey in het MCU blijft

Juppie34

Avatar

Sony zit gewoon in een spagaat. Spiderman scoort bij MCU en kan daardoor de spin-offs van Venom en Morbius financieren. Dus het probleem zit hem meer daarin. Als Spiderman niet naar MCU was geweest had Sony denk ik niet eens de middelen om een gok als Venom en Morbius kunnen maken.

Sunspot

Avatar

Spiderman moet er uiteindelijk echt in en dan ook Peter parker.

maar anders maar even die Morales erin paar jaar en dan Peter Parker erin.

Mag van mij wel Tom Holland zijn, maar dan moet hij wel veranderd zijn.

STYD

Avatar

Magertjes haha. Film heeft 100 miljoen gekost en heeft tot nu toe 850 miljoen binnen geharkt. Iedereen die ik ken vond de film behoorlijk goed

esteban

Avatar

De film werd zowat overal magertjes ontvangen wat waardering betreft. Dat hij veel opgebracht heeft klopt en is een heel ander aspect. Het zegt ook helemaal niets over hoe goed een film al dan niet is.

STYD

Avatar

Sorry hoor maar als een film 8x zoveel opbrengt dan wat heb gekost heeft dan moet de film wel goed zijn. Door de critics is hij magertjes ontvangen maar zo te zien totaal niet door de bezoekers. Is wel apart om zo een verschil te zien. RT 29% maar AS is 85%. En aan het eind van de dag gaat het toch om de bezoekers.

nieuwslaatste nieuws

meest populair