Algemeen

Marvel-film 'Sinister Six' zou snel kunnen verschijnen!

Of is het tegen beter weten in?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met The Amazing Spider-Man verscheen in 2012 de eerste rebootfilm van het Spider-Man filmuniversum. Niet veel later verscheen The Amazing Spider-Man 2 en The Amazing Spider-Man 3 en 4 werden aangekondigd voor de zomer van 2016 en 2018. Sony verwachtte veel van het tweede deel. Er werd zelfs aangegeven dat er een Sinister Six-film in 2017 zou kunnen verschijnen.

Uiteraard is dit allemaal niet gelukt. Na het tweede deel vertrok Spider-Man in de gedaante van Tom Holland naar de Avengers en werden alle films gecanceld. Nu blijkt dat die Sinister Six-film nog steeds in ontwikkeling is.

"Ik wacht enkel totdat Drew Goddard klaar is om de film te regisseren," aldus producent Amy Pascal tegenover Vaniety Fair. 'Ik zou alles doen met Drew Goddard, ik wacht nu op het moment waarop hij aangeeft wat hij wilt."

De vraag is echter wat Marvel Studios van dit plan zou vinden. Ergens lijkt het erop dat ook Kevin Feige iets wil met de Sinister Six in het Marvel Cinematic Universe, mogelijk in de derde losstaande Spider-Man film. Na de hint in Homecoming zou Spider-Man: Far From Home hier aanleiding toe kunnen geven.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Doen! Doen! Doen!

Movistar

Avatar

Sinister six werkt alleen als spider er Ook in zit.

Vind nog steeds jammer dat ze niet gewoon doorgingen met andrew garfield. Vond hem goed en de films ook. Tasm 2 haalde bijna 800 miljoen op wat niet mis is. Ze verpestte het toen zelf door de miljoenen trailers. Jammer

Monojaxx

Avatar

Lijkt me zeker gaaf dit te implementeren in het derde deel! Zou graag Doc Ock terug willen zien in een nieuwe toffe gedaante. Nog steeds voor mij de beste villain uit de films (Spider-man 2).

Ereptile

Avatar

Zoals Doc Ock werd neergezet in de Spider-Man game was ook geweldig! Als ze de Sinister Six zo opbouwen zoals in die game, over meerdere films, dan zeker doen!

We weten dat The Vulture, Shocker en The Scorpion sowieso in het MCU zitten. Als Doc Ock, The Rhino en een zesde lid zich ook toevoegen kan het best wel werken. Als er maar rustig naar toe wordt gebouwd!

xaid

Avatar

Ik wil scorpion en chameleon weleens zien! Dus :

Doc ock
Scorpion
Rhino
Shocker ( aan beide armen nu de shockers graag!! )
Vulture/Chameleon
Mysterio

Master Of Films

Avatar

Ereptile "Zoals Doc Ock werd neergezet in de Spider-Man game was ook geweldig! Als ze de Sinister Six zo opbouwen zoals in die game, over meerdere films, dan zeker doen!"
De game had het door. Maar Sony's gamedivisie is niet hetzelfde als hun filmdivisie. Daar werken de meeste pannenkoeken, resultaat was al te zien met Venom. Of je moet Phil Lord & Christopher Miller weer gaan inhuren voor Spider-Man film, dan werkt het wel.

NieuwsFilm

meest populair