Karen Gillan hint naar clash in 'Avengers: Endgame'

Karen Gillan hint naar clash in 'Avengers: Endgame'

En zegt iets over de volgende 'Guardians of the Galaxy'.

Na de eerste en tweede Guardians-film én Avengers: Infinity War is gebleken dat het personage Nebula van actrice Karen Gillan (Jumanji: Welcome to the Jungle) steeds meer een goedzak wordt. In Infinity War ramde ze zelf een ruimteschip vol op haar "vader", Josh Brolins Thanos. In Avengers: Endgame staat er een nieuwe confrontatie te wachten.

In gesprek met People zei Gillan dat Nebula nog een appeltje te schillen heeft met de slechterik. "Wat kan ik zeggen? Thanos is haar vader en het zal duidelijk worden dat ze nog flink wat problemen met hem heeft. Dat is zeker," aldus Gillan.

Ook gaf ze kort een update over Guardians of the Galaxy Vol. 3, die sinds het gedwongen vertrek van Vol.1 en Vol. 2-regisseur James Gunn stuurloos lijkt. Gillan: "Onze regisseur is er niet langer bij, maar we zijn verheugd om het Guardians of the Galaxy-verhaal voort te zetten en onze fans tevreden te stellen. Dat is het belangrijkste. Ik heb geen details over wanneer de film verschijnt, maar er bestaat een script."

Endgame verschijnt eind april en Guardians Vol. 3 lijkt pas in 2022 op het witte doek te verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair