Video

Enorme spoiler 'Avengers: Endgame' online gezet

Deze is langs de Marketing-afdeling van Marvel geglipt.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Let op... Spoilers!! Sinds Iron Man uit 2008 werken Marvel Studios en het Duitse automerk Audi samen. We zagen Robert Downey Jr.'s Tony Stark in die film al rijden in een Audi R8. Nog steeds een uiterst snelle, maar ook coole wagen.

In onderstaande reclamevideo stapt Downey Jr. opnieuw in de R8 en brengt een bezoek aan de Marc Lichte, het hoofd van ontwerp van Audi. Ze praten kort over de R8 en stappen snel over op een nieuw model, een concept car, de Audi e-tron GT. Uiteraard ook weer in super gaaf model.

Maar dan die spoiler. Als de heren in de Audi e-tron GT zitten, dan zegt Marc Lichte dat Downey Jr. al eens in de auto heeft gereden en vervolgens geeft Downey Jr. aan dat hij dit inderdaad heeft gedaan, namelijk in Avengers: Endgame die in april verschijnt. Check de video hieronder.


En dit is uiteraard een redelijk grote spoiler na het zien van de eerste trailer een ruime week geleden. Daarin werd getoond dat Tony Stark verdwaald is in de ruimte en nog enkele uren heeft te leven... Nu is dus duidelijk dat Stark terugkeert op Aarde, om minimaal in de e-tron GT rond te scheuren.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

maar heeft die audi n spoiler?

Sparrow_LW

Avatar

sjonge wat een spoiler.... nee, we dachten ook allemaal dat Tony aan zijn einde zou komen en niet gered zou worden.... goh wat onverwacht dat hij het toch redt om op aarde in een Audi te kunnen rijden... Kan ook nog een flash back zijn in de laatste seconden waarin zijn leven wegglipt..... pfff ... sorry voor het sarcasme

Movistar

Avatar

@sparrow +1 .dacht echt dat hij dood zou gaan haha. Daarom spaarde dr strange hem ook op dat moment dat hij de steen gaf aan thanos. Om daarna dood te gaan in de ruimte

Jeroen Pasman

Avatar

Dit vind ik geen spoiler ................ Dit is heisa maken waar het niet is

SuPa

Avatar

Nu ik dit weet wacht ik wel tot de film een keer op sbs6 komt. Alle spanning is weg genomen hierdoor.

Marklar

Avatar

dit is geen spoiler maar slechts clickbait

SunChaser

Avatar

Maar wat denken jullie hiervan. Tony zegt dat hij als hij doodgaat zijn laatste gedachte voor Pepper is. Maar wat als hij doodgaat en rijden in een Audi zijn laatste gedachte is. Dat we een droomscene zien. Met een Audi. En dat Tony dan voorgoed dood is. Snif.

Heb ik al genoemd dat het om een Audi gaat?

Master Of Films

Avatar

Het is idd een heftige spoiler want Tony Stark rijd in een Audi. Conclusie van spoiler: Audi bestaat nog na de snapening van Thanos. Het personeel van Audi mag zich zeer gelukkig prijzen.

SunChaser

Avatar

Maar stark is miljardair en rijdt in een fucking Audi? fake news

lamoteg

Avatar

Flashback tijdens het sterven in dat ruimteschip. Alles mogelijk

nieuwslaatste nieuws

meest populair