Enorme spoiler 'Avengers: Endgame' online gezet

Enorme spoiler 'Avengers: Endgame' online gezet

Deze is langs de Marketing-afdeling van Marvel geglipt.

Let op... Spoilers!! Sinds Iron Man uit 2008 werken Marvel Studios en het Duitse automerk Audi samen. We zagen Robert Downey Jr.'s Tony Stark in die film al rijden in een Audi R8. Nog steeds een uiterst snelle, maar ook coole wagen.

In onderstaande reclamevideo stapt Downey Jr. opnieuw in de R8 en brengt een bezoek aan de Marc Lichte, het hoofd van ontwerp van Audi. Ze praten kort over de R8 en stappen snel over op een nieuw model, een concept car, de Audi e-tron GT. Uiteraard ook weer in super gaaf model.

Maar dan die spoiler. Als de heren in de Audi e-tron GT zitten, dan zegt Marc Lichte dat Downey Jr. al eens in de auto heeft gereden en vervolgens geeft Downey Jr. aan dat hij dit inderdaad heeft gedaan, namelijk in Avengers: Endgame die in april verschijnt. Check de video hieronder.


En dit is uiteraard een redelijk grote spoiler na het zien van de eerste trailer een ruime week geleden. Daarin werd getoond dat Tony Stark verdwaald is in de ruimte en nog enkele uren heeft te leven... Nu is dus duidelijk dat Stark terugkeert op Aarde, om minimaal in de e-tron GT rond te scheuren.



NieuwsFilm

meest populair