Sony schopte plannen Marvel Studios flink in de war

Sony schopte plannen Marvel Studios flink in de war

Niks geheimen in de marketing!

Avengers: Endgame is het einde van een tijdperk. Maar Marvel werkt al aan de toekomst. Denk aan Spider-Man: Far From Home, dat de eerstvolgende MCU-film na Endgame is en Phase 4 moet inluiden. Kevin Feige, de grote baas van Marvel, laat weten dat die film voor enige problemen heeft gezorgd met marketing.

Marvel Studios wilde namelijk alles na Avengers: Endgame geheim houden. Dat alleen al omdat heel wat superhelden, waaronder Spider-Man (Tom Holland) vermoord worden door Thanos (Josh Brolin), aan het einde van Avengers: Infinity War. Feige vertelde al eens dat de personages die dood zijn gegaan niet meer terug zullen keren. Maar dat Sony per se een Spidey-film wilde maken in 2019 leidde tot de nodige complicaties.

Doordat Marvel uiteindelijk akkoord moest gaan met de plannen van Sony, leverde dat problemen op voor zijn plannen. Dat schrijft althans Vanity Fair vandaag. De bedoeling was dat er niets bekend zou worden gemaakt over de plannen van Marvel na Endgame, tot die film in de bioscoop zou draaien.

Dat is dus iets anders gelopen en heeft er nu ogenschijnlijk toe geleid dat Marvel vrij veel projecten voor na Endgame onthuld heeft. De film draait vanaf 3 mei 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair