Algemeen

Sony schopte plannen Marvel Studios flink in de war

Niks geheimen in de marketing!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Avengers: Endgame is het einde van een tijdperk. Maar Marvel werkt al aan de toekomst. Denk aan Spider-Man: Far From Home, dat de eerstvolgende MCU-film na Endgame is en Phase 4 moet inluiden. Kevin Feige, de grote baas van Marvel, laat weten dat die film voor enige problemen heeft gezorgd met marketing.

Marvel Studios wilde namelijk alles na Avengers: Endgame geheim houden. Dat alleen al omdat heel wat superhelden, waaronder Spider-Man (Tom Holland) vermoord worden door Thanos (Josh Brolin), aan het einde van Avengers: Infinity War. Feige vertelde al eens dat de personages die dood zijn gegaan niet meer terug zullen keren. Maar dat Sony per se een Spidey-film wilde maken in 2019 leidde tot de nodige complicaties.

Doordat Marvel uiteindelijk akkoord moest gaan met de plannen van Sony, leverde dat problemen op voor zijn plannen. Dat schrijft althans Vanity Fair vandaag. De bedoeling was dat er niets bekend zou worden gemaakt over de plannen van Marvel na Endgame, tot die film in de bioscoop zou draaien.

Dat is dus iets anders gelopen en heeft er nu ogenschijnlijk toe geleid dat Marvel vrij veel projecten voor na Endgame onthuld heeft. De film draait vanaf 3 mei 2019 in de bioscoop.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

gotrunks

Avatar

Man man man die sony.....

Rich Art

Avatar

Het was wel bijzonder geweest als ze alle plannen geheim hadden kunnen houden tot na Endgame...

Philmhuis

Avatar

He, Avengers: Endgame draait bij Pathe al vanaf 24 april 2019 in de bioscoop?

In deze tijd van Internet is het vrijwel onmogelijk om toekomst-plannen onder de pet te houden, dat had Kevin Feige kunnen weten.

SunChaser

Avatar

Ja want het zou nagelbijtend spannend zijn als we zouden denken dat ze echt dood bleven. Doe eens normaal Marvel, iedereen snapt dat je die karakters nodig hebt voor de kassa.

Marklar

Avatar

en dan zouden die opnames ook stil gebleven zijn natuurlijk

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Tip voor Filmtotaal, probeer Endgame eerder te zien dan 3 mei, de weinige mensen die op je review wachten hebben de film dan al gezien!

Bat1998

Avatar

@filmtotaalverbeteren
"Tip voor Filmtotaal, probeer Endgame eerder te zien dan 3 mei, de weinige mensen die op je review wachten hebben de film dan al gezien"

Geniale reactie en ook een toepasselijke naam heb je.
Inderdaad is het raar dat deze site niet weet dat de film al eerder te zien is dan 3 mei. Ook komen de recensies tamelijk laat binnen van films.

Vooral je cynische toon is geweldig om te lezen.

Ang3l

Avatar

Het feit dat Spiderman 2 al was aangekondigd voro infinity war was de meest duidelijke hint dat (bijna) iedereen terug zou komen. Direct al. Vond t ook een beetje raar. Nartuurlijk heeft iedereen t vermoeden, maar dit bevestigde het echt zonder twijfel.

Master Of Films

Avatar

Ang3l "Het feit dat Spiderman 2 al was aangekondigd voro infinity war was de meest duidelijke hint dat (bijna) iedereen terug zou komen."
Ik denk dat je wat anders bedoeld.

Avengers: Infinity War part 1 en 2 waren aangekondigd in oktober 2014. In de zomer van 2016 werd door Sony besloten dat er vervolg op Homecoming zou gaan komen in de zomer van 2019. De opnamens van Avengers: Infinity War & Endgame waren begin 2017 begonnen. De opnames van Far from Home begonnen in juni 2017 en werd bevestigd in een Hollywood Reporter interview met Tom Rothman, grote baas van Sony pictures. Datum van deze interview was 23 juni 2016. Geheim houden kon Sony niet eens. :P

Since you teamed with Marvel, do you plan to make a whole Spider-Man universe? Do you have plans for more work with Marvel?

Yes to both those questions. It’s been fantastic, our relationship with Marvel.

Who has greenlight authority?

Sony has the ultimate authority. But we have deferred the creative lead to Marvel, because they know what they’re doing. We start shooting the new Spider-Man in Atlanta [in mid-June].

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Ang3l en zat jij niet in de war met Captain Marvel en Ms.Marvel?

Sunspot

Avatar

LOL, bij Spiderman juist weet iedereen wel dat hij gewoon terugkomt, JUIST bij Spiderman

nieuwslaatste nieuws

meest populair