Humor

Posters 'Sonic the Hedgehog' worden flink belachelijk gemaakt

Tsja, eigenlijk vragen ze er een beetje om.

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
Het mag duidelijk zijn dat de reeds verschenen posters voor de live-action film Sonic the Hedgehog van Paramount Pictures niet bepaald de schoonheidsprijs verdienen. En dat hoeft bij dit soort films uiteraard ook niet. Online worden ze echter flink belachelijk gemaakt. Eigenlijk ook wel een beetje terecht.

De eerste teaserposter was nog redelijk, maar toen er andere affiches begonnen te verschijnen was de volgende online Photoshop-contest begonnen. Zo vonden veel mensen de poster met enkel de benen van Sonic, die in de film wordt ingesproken door Ben Schwartz (Parks and Recreation), erg bedenkelijk. Check de verschenen posters hier en hier.

Screenrant verzamelde een aantal Photoshop-kunstwerkjes, en meer. Of heb jij een betere gezien?In de film van regisseur Jeff Fowler zien we naast Sonic ook James Marsden (X-Men: The Last Stand, Westworld) in de rol van de agent Tom Wachowski. Andere personages worden ingevuld door Jim Carrey (Bruce Almighty, Yes Man) als de slechterik Robotnik, Tika Sumpter, Adam Pally en Neal McDonough en op 12 december 2019 verschijnt de film in de Nederlandse bioscoopzalen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Wel terecht wat het ziet er niet uit,

rainking

Avatar

Die 4e herken ik toevallig. Dat is Gritty, de mascotte van het ijshockeyteam Philadelphia Flyers.
afbeelding

nieuwslaatste nieuws

meest populair