Algemeen

Zeer fraaie concept art 'Spider-Man: Into The Spider-Verse'

Een hoop prachtige concepttekeningen van één van de beste superheldenfilms ooit.

door Jeffrey Kouters om 11:14 in Algemeen
Fans en critici zijn razend enthousiast over Sony's animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse. Zeker de unieke tekenstijl is opvallend en wordt erg gewaardeerd. Hieronder een overzicht met een aantal fraaie concepttekeningen van Into The Spider-Verse.

Binnenkort verschijnt het boek Spider-Man: Into the Spider-Verse The Art of the Movie in de winkels, waarin liefhebbers kunnen zien hoe de makers alle personages en scènes tot leven hebben gebracht. Op internet zijn er echter al wat concepttekeningen verschenen. Zo heeft men achter de schermen gespeeld met verschillende looks voor Miles Morales (Shameik Moore) en Gwen Stacy (Hailee Steinfeld).

Op andere tekeningen zijn onder meer Aunt May (Lily Tomlin), The Kingpin (Liev Schreiber) en Doc Ock (Kathryn Hahn) te zien. Opvallend is een conceptschets van een volledig naakte Peter Parker (Jake Johnson). Het is niet helemaal duidelijk waarom deze tekening is gemaakt en vrijgegeven. Deze donderdag slingert Into The Spider-Verse in ieder geval de Nederlandse bioscoopzalen binnen.

Met dank aan Concept Art World en Birth. Movies. Death. voor alle concepttekeningen in dit artikel.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

En al dat concept werk zal vast gemaakt met een Wacom Smiley face

SplashySleet20

Avatar

In nederland is die al te zien in in het engels de film.

Stijnosso

Avatar

Deze film zondag gezien in de voorpremière bij Pathe. Wat een geweldige film. Prachtig geanimeerd, meeslepend en super grappig! Staat voor mij zeker in de top vijf films van 2018. Tip: blijf zitten tot na de credits voor misschien wel de beste after credits scene ooit.

ridjieddo

Avatar

Geen wonder dat de film goed in de smaak valt bij zowel critici als ‘normaal’ publiek. Uiteraard geheel te danken aan de toevoeging van Spider-Gwen. Mijn #1 fav comic book characterSmiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair