[Gerucht] Deze week geen trailer 'Spider-Man: Far From Home'; wel Jeroen van Koningsbrugge gecast?

[Gerucht] Deze week geen trailer 'Spider-Man: Far From Home'; wel Jeroen van Koningsbrugge gecast?

Helaas!

Deze week zal er waarschijnlijk toch géén trailer van Spider-Man: Far From Home verschijnen. Eerdere geruchten suggereerden dat wel. De superheldenfilm lijkt in ieder geval wél een Nederlands tintje te krijgen; acteurs Jeroen van Koningsbrugge en Michael de Roos zijn namelijk gecast in de film.

Eerder deze maand werden de eerste beelden van Spider-Man: Far From Home vertoond op CCXP, een Braziliaans evenement. Het lijkt echter nog even te duren voordat fans deze eerste trailer ook online kunnen bekijken. Diverse Amerikaanse filmjournalisten claimden dat de trailer van Far From Home deze week zou verschijnen. Echter, @DanielRPK van SuperBroMovies beweert nu dat Sony dit moment heeft uitgesteld. Hij hoorde dat schijnbaar van meerdere bronnen.


Nederlandse hooligans
Het lijkt erop dat Spider-Man: Far From Home wél een Nederlands tintje gaat bevatten. Op IMDb-pagina van de film staan acteurs Jeroen van Koningsbrugge (Riphagen) en Michael de Roos (Goede tijden, slechte tijden) namelijk ook opgesomd. De twee zouden respectievelijk 'Dutch Hooligan 1' en 'Dutch Hooligan 2' spelen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om een zeer kleine rol, maar vet is het natuurlijk wel.

Spider-Man: Far From Home verschijnt op 4 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair