Algemeen

[Gerucht] Deze week geen trailer 'Spider-Man: Far From Home'; wel Jeroen van Koningsbrugge gecast?

Helaas!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Deze week zal er waarschijnlijk toch géén trailer van Spider-Man: Far From Home verschijnen. Eerdere geruchten suggereerden dat wel. De superheldenfilm lijkt in ieder geval wél een Nederlands tintje te krijgen; acteurs Jeroen van Koningsbrugge en Michael de Roos zijn namelijk gecast in de film.

Eerder deze maand werden de eerste beelden van Spider-Man: Far From Home vertoond op CCXP, een Braziliaans evenement. Het lijkt echter nog even te duren voordat fans deze eerste trailer ook online kunnen bekijken. Diverse Amerikaanse filmjournalisten claimden dat de trailer van Far From Home deze week zou verschijnen. Echter, @DanielRPK van SuperBroMovies beweert nu dat Sony dit moment heeft uitgesteld. Hij hoorde dat schijnbaar van meerdere bronnen.


Nederlandse hooligans
Het lijkt erop dat Spider-Man: Far From Home wél een Nederlands tintje gaat bevatten. Op IMDb-pagina van de film staan acteurs Jeroen van Koningsbrugge (Riphagen) en Michael de Roos (Goede tijden, slechte tijden) namelijk ook opgesomd. De twee zouden respectievelijk 'Dutch Hooligan 1' en 'Dutch Hooligan 2' spelen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om een zeer kleine rol, maar vet is het natuurlijk wel.

Spider-Man: Far From Home verschijnt op 4 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Zal wel raar zijn om te zien in de film, maar als ze Nederlandse hooligans willen hebben hebben ze in ieder geval wel Nederlandse hooligans gecast

Jaws

Avatar

hadden ze beter psv hooligans kunnen kiezen, die halen de smerigste streken uit.

EntertainmentWatcher

Avatar

@Jaws: pardon? Bij PSV hebben ze er bv nog nooit 1 doodgestoken, en bij/tussen de andere 2 'topclubs'' wel. Dus dat is pas vies/naar te noemen. Ik zeg niet dat die van PSV erg zijn, maar wel dat die van de andere 2 vele malen erger zijn.

Maar gaat het hier niet over de film, ipv over voetbalhooligans?

nieuwslaatste nieuws

meest populair