'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is een tranentrekker

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is een tranentrekker

Meerdere mensen lazen het script al!

Peter Sciretta, hoofdredacteur van de site Slash Film, blijkt gesproken te hebben met twee verschillende mensen die het script van James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 3 gelezen hebben. Beide mensen vertelden Sciretta dat het script hen liet huilen, zo emotioneel is het.

Het is een van de eerste inhoudelijke nieuwtjes rond de film, sinds Gunn een half jaar geleden ontslagen werd als regisseur en scenarist. Toentertijd hoorden we al dat zijn scenario zeer waarschijnlijk gebruikt zou worden, al zou Disney wel een nieuwe scenarist en regisseur aanstellen, die er uiteindelijk wel een eigen draai aan zou gaan geven. Nu blijkt dat het hoe dan ook een emotioneel verhaal gaat worden.


Kortgeleden vertelde actrice Karen Gillan nog ook een versie van het scenario gelezen te hebben. Daar kon ze niets over vertellen, behalve dat ze het scenario wel had gezien. "Er ligt een script", merkte ze toen op. De vraag is ook voor haar wat nu de volgende stap is, al wist ze één ding zeker: de Guardians of the Galaxy keren terug!

NieuwsFilm

meest populair