Internet smoorverliefd op Nederlandse Jafar in 'Aladdin'

Internet smoorverliefd op Nederlandse Jafar in 'Aladdin'

De Nederlandse acteur Marwan Kenzari laat veel harten smelten.

Hoewel de eerste reeks foto's van Disney's Aladdin wisselend is ontvangen, is het internet wel zeer te spreken over het uiterlijk van de Nederlandse acteur Marwan Kenzari (Murder on the Orient Express, The Mummy), die schurk Jafar speelt in de film.

De Haagse acteur Marwan Kenzari (35) timmert al een tijdje lekker aan de weg in Hollywood, maar zal waarschijnlijk dankzij zijn rol als de kwade tovenaar Jafar in Aladdin definitief doorbreken. Eerder deze week onthulde Entertainment Weekly een aantal nieuwe foto's van deze remake. Over het algemeen leek de ontvangst niet heel positief. Toch zorgde Kenzari's Jafar schijnbaar voor de nodige positiviteit.

#TeamJafar
Internationaal valt Kenzari namelijk in ieder geval al goed in de smaak. Op social media blijken veel fans namelijk van zijn verschijning te smullen. "Hoe kan ik Jafar nou haten als hij er zo uitziet?", vraagt een verlekkerde fan zich bijvoorbeeld af op Twitter. Iemand anders schrijft: "Iedereen is boos over de outfit van Genie, maar niemand heeft het erover hoe knap Jafar wel niet is. Ken je prioriteiten, mensen".


Aladdin vliegt - natuurlijk per tapijt - op 24 mei 2019 de Nederlandse bioscoopzalen binnen. De regiemagie wordt verzorgd door Guy Ritchie (King Arthur: Legend of the Sword).

NieuwsFilm

meest populair