'Uncharted' gedoemd te mislukken

'Uncharted' gedoemd te mislukken

Al 10 jaar in ontwikkeling en weer een tegenslag.

Al jarenlang wilt Hollywood een verfilming maken van de game Uncharted, maar ook al jarenlang lopen de plannen in de soep. Nu er weer een regisseur is vertrokken, lijkt de film te gedoemd te mislukken. Columbia Pictures en producent Avi Arad kondigden al in 2008 aan Uncharted te willen maken.

Dit keer is het Real Steel en Stranger Things-regisseur Shawn Levy die is opgestapt. Eerder vertrokken al regisseurs als Seth Gordon (Baywatch), David O. Russell (Silver Linings Playbook) en Joe Carnahan (The A-Team). Het is nu compleet onduidelijk hoe het verder moet met de film waarin Tom Holland en Bryan Cranston te zien zouden moeten zijn. Holland zou in de huid stappen van Nathan Drake.

Levy gaat nu aan de slag met Free Guy en deze zou moeten gaan draaien rond een bankbediende die zich realiseert dat hij eigenlijk een NCP (niet-speelbaar personage) is in een openbaar toegankelijk wereldwijd spel. Op dat moment besluit hij samen te gaan werken met een menselijke avatar om zowel het spel als de wereld te redden. De hoofdrol zou vervuld moeten gaan worden door Ryan Reynolds (Deadpool, Pokémon Detective Pikachu).



NieuwsFilm

meest populair