'Alita: Battle Angel' is klaar voor de strijd op nieuwe poster

'Alita: Battle Angel' is klaar voor de strijd op nieuwe poster

Robert Rodriguez onthulde de badass poster vandaag via zijn Twitter-account.

Regisseur Robert Rodriguez heeft vandaag via zijn Twitter-account de epische nieuwe poster van mangaverfilming Alita: Battle Angel vrijgegeven. Je kunt de strak ontworpen poster hieronder bekijken!

Alita: Battle Angel is een unieke samenwerking tussen visionaire filmmakers James Cameron (die produceert) en Robert Rodriguez. Samen zorgen ze voor een actievolle film met grootse thema's en een kickass vrouwelijk hoofdpersonage. De film speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af en gaat over de voor afval achtergelaten robot Alita (Rosa Salazar). Zij wordt gevonden op de schroothoop van Iron City door cyber-wetenschapper Ido (Christoph Waltz). Wanneer Alita otwaakt heeft ze geen herinneringen meer en herkent ze de wereld om haar heen totaal niet. Ido weet meer van haar verleden, maar probeert haar ervoor te beschermen. Al snel raakt ze echter bevriend met Hugo (Keean Johnson), die haar helpt haar ware aard te herontdekken. Dat leidt tot een avontuur dat zijn weerga niet kent!

Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in Alita: Battle Angel ook rollen weggelegd voor o.a. Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Jackie Earle Haley en Ed Skrein. De film draait vanaf 14 februari 2019 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair