Algemeen

'Alita: Battle Angel' is klaar voor de strijd op nieuwe poster

Robert Rodriguez onthulde de badass poster vandaag via zijn Twitter-account.

door Zilko Tarici om 12:19 in Algemeen
Regisseur Robert Rodriguez heeft vandaag via zijn Twitter-account de epische nieuwe poster van mangaverfilming Alita: Battle Angel vrijgegeven. Je kunt de strak ontworpen poster hieronder bekijken!

Alita: Battle Angel is een unieke samenwerking tussen visionaire filmmakers James Cameron (die produceert) en Robert Rodriguez. Samen zorgen ze voor een actievolle film met grootse thema's en een kickass vrouwelijk hoofdpersonage. De film speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af en gaat over de voor afval achtergelaten robot Alita (Rosa Salazar). Zij wordt gevonden op de schroothoop van Iron City door cyber-wetenschapper Ido (Christoph Waltz). Wanneer Alita otwaakt heeft ze geen herinneringen meer en herkent ze de wereld om haar heen totaal niet. Ido weet meer van haar verleden, maar probeert haar ervoor te beschermen. Al snel raakt ze echter bevriend met Hugo (Keean Johnson), die haar helpt haar ware aard te herontdekken. Dat leidt tot een avontuur dat zijn weerga niet kent!

Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in Alita: Battle Angel ook rollen weggelegd voor o.a. Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Jackie Earle Haley en Ed Skrein. De film draait vanaf 14 februari 2019 in de Nederlandse bioscopen.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

emma-sophie

Avatar

Wauw, mooie poster! Kan niet wachten om de film te zien.

rainking

Avatar

Dit zal wel weer mijn favoriete flop van het jaar worden. Net als Tomorrowland (want ik weiger 'm Project T te noemen), volgens mij was ik de enige die die film leuk vond.

Goov25

Avatar

Niet de enige @rainking, ik vond Tomorrowland wel leuk. Was 'm wel al snel weer vergeten.

Master Of Films

Avatar

I hear ya rainking. Tomorrowland was wel aardig.

Blijf het wel een vreemde keuze vinden mbt de ogen van Alita. Films zoals Live Die Repeat: Edge of Tomorrow & Ghost in the Shell laten zien hoe het wel moet van Manga naar (Amerikaanse) live-action. Don't f**k with the eyes. Je kijkt toch anders naar een Manga blaadje dan naar een live action film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair