Algemeen

'John Wick' krijgt meer sequels en spinoffs

Regisseur Chad Stahelski heeft laten weten dat hij de rest van zijn leven John Wick-films zou willen maken.

door Zilko Tarici om 11:05 in Algemeen
Het derde deel in de succesvolle John Wick-franchise verschijnt in mei volgend jaar, maar betekent zeker niet het einde van de filmreeks als het ligt aan regisseur Chad Stahelski. Tijdens een interview met Entertainment Weekly liet Stahelski weten dat hij en Keanu Reeves al hebben gesproken over potentiele sequels en spinoffs. Aldus Stahelski:

"Ik geniet van het maken van deze films omdat er geen grenzen zijn. We hebben onze eigen mythologie bedacht en hebben een studio achter ons die ons laat doen wat we willen doen, hoe vreemd onze ideeën ook zijn. Zolang mensen de films blijven bezoeken en ze geld in het laatje brengen, zullen Keanu en ik John Wicks blijven maken. Ik kan me ergere dingen bedenken om de rest van mijn carrière te doen. Het publiek beslist uiteindelijk."

De franchise wordt volgend jaar ook door Starz uitgebreid met spinoff-serie The Continental. Daarnaast wordt er een spinoff ontwikkeld met de titel Ballerina, waarin een kind John Wick-achtige taferelen uithaalt.

John Wick: Chapter 3 draait vanaf 16 mei 2019 in de Nederlandse bioscopen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Nice.. De beste man heeft iets gevonden wat ie kan en waar ie energie van krijgt. Groot gelijk als hij dat blijft doen. Zeker als dat ons vette films blijft opleveren!

Jacobatje

Avatar

Ik vind beide delen best leuk. De actie in deze films is soms perfect. Maar om meer delen van de franchise te maken vind ik niet nodig. 3 Delen zijn genoeg, na een tijdje wordt het te ongeloof waardig dat John Wick iedereen kan tegenhouden.

Maar ja, ik moet niet te vroeg zijn, mischien pakt deel 3 perfect uit.

Spider-fan

Avatar

Ik vind de films wel gaan. De eerste weet ik niet zo goed meer, maar de tweede pas gezien. Uiteindelijk vind ik het een beetje saai personage - hij zegt weinig en je weet ook weinig over hem. Het is best aardig om te kijken, maar er zit verder weinig in, vind ik.

Moviemagic

Avatar

Ze praten dus over een trilogie en quadrilogy? Niet over een sequel.

Prince John

Avatar

+1 Jacob

Eerste twee delen waren geweldig en kijk uit naar nummer die, maar misschien dat het op een gegeven moment ook wat té veel wordt... We zien het wel, even deel 3 afwachten.

chefry1983

Avatar

John Wick, de nieuwe James Bond? Na zoveel jaar een nieuwe acteur?
Deel 1 was wel leuk vooral de scène dat John een tafel voor 12 moet 'reserveren'

nieuwslaatste nieuws

meest populair