'Avengers: Endgame' duurt waarschijnlijk 3 uur!

'Avengers: Endgame' duurt waarschijnlijk 3 uur!

Veel te vertellen in deze vierde Avengers-film.

Met een speelduur van twee uur en veertig minuten was Avengers: Infinity War al het langste hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe. Het lijkt er op dat het vervolg Avengers: Endgame wel eens drie uur zou kunnen duren. Anthony en Joe Russo spraken met Empire over Endgame en de uitdagingen.

"Of we Infinity War overtreffen of niet, ik weet het niet. We proberen het beste verhaal te vertellen, waarmee het eerste decennium van verhalen ten einde komt. Ik denk dat alleen dat al voldoende kracht geeft," aldus Anthony Russo, aangevuld door broer Joe: "We hebben op de titel gezeten, we hebben op de trailer gezeten. Het laatste wat we willen doen, is het weggeven van aanwijzingen over de verhaalstructuur of toon."

Er wordt wel een klein idee gegeven over het afsluitende verhaal: "Dit zijn personages en een verhaal die zich voortbewegen en waarin Infinity War plaatsvond. Het hele universum beleefde hetzelfde lot en is door deze ervaring samengebracht." En er is ook kort iets over Josh Brolins Thanos: "Hij is geslaagd in wat hij heeft willen doen. Hij is klaar. Hij heeft het gedaan. Hij is met pensioen."

En dan die speelduur van Endgame. "Er is een grote kans dat deze film ongeveer drie uur duurt, het is een grote film die veel te vertellen heeft," aldus Joe Russo. En we krijgen in ieder geval één scène voor zakdoekjes: "Ik zou ze maar meenemen." Eind april in de bioscoop, ook in IMAX!



NieuwsFilm

meest populair