Poll: De grootste flops van 2018!

Poll: De grootste flops van 2018!

Welke flop vind jij het leukst, vermakelijkst?

Het jaar is bijna afgerond en de grootste flops van het jaar lijken ondertussen duidelijk. Met deze POLL kijken we naar de 20 grootste financiële flops van 2018 en stellen we de vraag: welke flop vond jij het vermakelijkst?

In de lijst mis je mogelijk titels als Pacific Rim: Uprising, Tomb Raider en Skyscraper. Deze films waren dan wel geen groot succes en lijken mogelijke verdere plannen in de franchise sowieso de nek te hebben omgedraaid, maar deze films zijn vooral door de opbrengst buiten de States (net aan) financieel succesvol te noemen.

Dit geldt niet onderstaande titels. Solo: A Star Wars Story noteerde dan wel $393,0 miljoen wereldwijd; de film kostte Walt Disney fors meer met een productiebudget $275 tot 300 miljoen en bijkomende promo-/distributiekosten. Een blockbusters moet over het algemeen ongeveer het dubbele van de productiekosten verdienen om uit de kosten te kunnen komen.


Bekijk ook de poll met de slechtste films van 2018

Overigens hebben niet alle van onderstaande twintig films in de Nederlandse bioscoop gedraaid. Dit waarschijnlijk doordat de desbetreffende films het in het thuisland al niet zo goed deden. Denk aan Action Point en A Wrinkle in Time.

Succes met stemmen en reacties kun je op de gebruikelijke plaats kwijt.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair