Celebrity

Kevin Spacey laat van zich horen als 'House of Cards'-personage Frank Underwood

Een opvallende boodschap van de gevallen acteur.

door Bram de Groot om 20:59 in Celebrity
Kevin Spacey is (één van) de eerste acteurs die sinds (of eigenlijk vlak voor) #MeToo ten onder ging. De acteur zou (te) jonge mannen hebben op een ongepaste manier hebben lastig gevallen. Acteur Anthony Rapp was de eerste die Spacey beschuldigde, op basis van een ontmoeting in 1986. Daarna volgende nog een flink aantal aanklachten die op dit moment worden onderzocht.

De tweevoudig Oscarwinnaar uit de films The Usual Suspects en American Beauty was de laatste jaren vooral bekend van de twee Horrible Bosses-films, Baby Driver en uiteraard de Netflix-serie House of Cards. De beschuldigingen kostte Spacey de hoofdrol in de successerie en daarna werd het redelijk stil rond de acteur. Tot nu.

Spacey heeft deze kerstavond op zijn YouTube-kanaal de video 'Let Me Be Frank' geplaatst waarin hij te zien is als het House of Cards-personage Frank Underwood. Daarin zegt hij onder meer: "Ondanks alle vijandigheid, de krantenkoppen, de beschuldiging zonder een rechtszaak. Ondanks alles, zelfs ondanks mijn eigen dood, voel ik me verrassend goed. Mijn vertrouwen in dat je uiteindelijk de volledige waarheid zult weten, groeit elke dag," Later voegt hij toe: "Wacht eens even... Nu dat ik eraan denk, je hebt me eigenlijk nooit dood zien gaan, toch? Conclusies kunnen zo misleidend zijn. Mis je me?"

De vraag is nu wat Spacey ermee bedoelt. Hij keert ongetwijfeld niet terug in House of Cards. Heeft hij iets anders gepland staan, of is hij eerder dubbelzinnig? Bekijk hieronder de video; los van de onduidelijke boodschap vermakelijk.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Wordt hij nu een Charlie Sheen 2.0?

Baba Yaga

Avatar

meesterlijk filmpje.

Goov25

Avatar

Nice.. Erg sterk hoe je een hele tijd niet in de gaten hebt of hij het over zijn eigen leven heeft of over het leven van zijn karakter; Frank Underwood. Geniaal filmpje.
Hij is wel grijzer geworden sinds zijn dood ;)

John Wayne

Avatar

Dit stukje van hem is beter dan het hele 6e seizoen van HoC. Wat je ook van hem denken mag....het blijft een geweldige acteur.

Artificialis

Avatar

Het wordt tijd dat alle aandachttrekkers worden opgepakt, opgesloten en als het kan uit de weg worden geruimd. Alle jankers hebben hun momentje van aandacht gehad, mensen als Kevin Spacey moeten gewoon weer met hun vak aan de slag kunnen gaan. Geweldig, wat een fantastische man.

Prince John

Avatar

Het is en blijft toch wel een baas.

Frietgezicht

Avatar

Hopelijk haalt hij het memoriam van 2018 nog

Mr. Hulot

Avatar

Hij zal heus wel eens zijn handen gehad hebben waar ze niet thuishoorden, maar dat geldt ook voor D. Trump. Helaas zie ik die nog steeds elke week heel beroerd acteren... beetje selectief, die schandpaal.

Sunspot

Avatar

Snap gewoon niet waarom hij in een bunker zit, niks zegt en nu met dit fimpje komt.

Verweer je dan als het niet klopt (of deels) of beken schuld, iets gewoon, dit is zo verdacht allemaal.

nieuwslaatste nieuws

meest populair