Celebrity

Kevin Spacey laat van zich horen als 'House of Cards'-personage Frank Underwood

Een opvallende boodschap van de gevallen acteur.

door FilmTotaal om 20:59 in Celebrity
Kevin Spacey is (één van) de eerste acteurs die sinds (of eigenlijk vlak voor) #MeToo ten onder ging. De acteur zou (te) jonge mannen hebben op een ongepaste manier hebben lastig gevallen. Acteur Anthony Rapp was de eerste die Spacey beschuldigde, op basis van een ontmoeting in 1986. Daarna volgende nog een flink aantal aanklachten die op dit moment worden onderzocht.

De tweevoudig Oscarwinnaar uit de films The Usual Suspects en American Beauty was de laatste jaren vooral bekend van de twee Horrible Bosses-films, Baby Driver en uiteraard de Netflix-serie House of Cards. De beschuldigingen kostte Spacey de hoofdrol in de successerie en daarna werd het redelijk stil rond de acteur. Tot nu.

Spacey heeft deze kerstavond op zijn YouTube-kanaal de video 'Let Me Be Frank' geplaatst waarin hij te zien is als het House of Cards-personage Frank Underwood. Daarin zegt hij onder meer: "Ondanks alle vijandigheid, de krantenkoppen, de beschuldiging zonder een rechtszaak. Ondanks alles, zelfs ondanks mijn eigen dood, voel ik me verrassend goed. Mijn vertrouwen in dat je uiteindelijk de volledige waarheid zult weten, groeit elke dag," Later voegt hij toe: "Wacht eens even... Nu dat ik eraan denk, je hebt me eigenlijk nooit dood zien gaan, toch? Conclusies kunnen zo misleidend zijn. Mis je me?"

De vraag is nu wat Spacey ermee bedoelt. Hij keert ongetwijfeld niet terug in House of Cards. Heeft hij iets anders gepland staan, of is hij eerder dubbelzinnig? Bekijk hieronder de video; los van de onduidelijke boodschap vermakelijk.NieuwsFilm

meest populair