Eerste blik op pak Mysterio uit 'Spider-Man: Far From Home'

Eerste blik op pak Mysterio uit 'Spider-Man: Far From Home'

De slechterik of goeierik uit de volgende de tweede Spidey-film.

Via de laatste editie van het magazine Empire krijgen we een eerste blik op het pak van het personage Mysterio in de superheldenfilm Spider-Man: Far From Home. De rol wordt gespeeld door acteur Jake Gyllenhaal (The Sisters Brothers, Nocturnal Animals) en het is nog alles behalve zeker of dit personage uitgroeit tot de slechterik van de film.

In Spider-Man: Far From Home wordt het naar verluidt geen clash tussen Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man en Gyllenhaals Mysterio. Volgens eerdere berichten gaan ze juist samenwerken in gevecht met de Elemental, een soort monsters. Dit doen ze in de film van Homecoming-regisseur Jon Watts.

Een paar weken geleden zou de eerste trailer voor Far From Home verschijnen. Uiteindelijk werd er door Sony voor gekozen om de beelden alleen te vertonen tijdens de Comic Con-editie in Brazilië. In die beelden was Mysterio al te zien. Veel fans zijn erg benieuwd naar het voorkomen van Gyllenhaal. Hieronder dus een eerste blik op het pak, via een grafische voorstelling in Empire Magazine.

Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli te zien op de Nederlandse filmdoeken.



NieuwsFilm

meest populair