Chris Hemsworth speelt drankspel tijdens bruiloft broer Liam en Miley Cyrus

Chris Hemsworth speelt drankspel tijdens bruiloft broer Liam en Miley Cyrus

Afgelopen weekend stapten de twee beroemdheden in het huwelijksbootje.

Hollywoodster Liam Hemsworth en zangeres Miley Cyrus zijn vorig weekend stiekem getrouwd, zo hebben de twee nu officieel bevestigd. Daar hoorde natuurlijk ook een gezellig feestje bij waar de drank rijkelijk vloeide. Zo namen Hemsworths oudere broers Luke en Chris deel aan een drankspelletje.

Sinds vorig weekend gingen de geruchten al rond, maar nu hebben Liam Hemsworth (28) en Miley Cyrus (26) hun huwelijk officieel bevestigd. Uit een aantal Instagramfoto's blijkt dat de twee echt smoorverliefd op elkaar zijn en een gezellig trouwfeest hebben gehad. Maandag lekte daar al wat beelden van uit. Op die foto's is onder meer te zien hoe Chris en Luke Hemsworth gezellig meedoen met een drankspel en shotjes naar binnen werken.


Over de relatie van Hemsworth en Cyrus
Hemsworth en Cyrus leerden elkaar in 2008 kennen op de set van The Last Song. Vier jaar later kondigde het stel hun verloving aan, maar deze werd een jaar later alweer afgebroken. De twee gingen een tijdje uit elkaar, maar herenigden zich begin 2016 om zich vervolgens opnieuw te verloven. Nu is hun aan-uit-aan-uit-relatie dus definitief 'aan'.

NieuwsFilm

meest populair