Stiefmoeder Lindsay Lohan opgepakt na aanvallen buschauffeur

Stiefmoeder Lindsay Lohan opgepakt na aanvallen buschauffeur

Kate Major Lohan schijnt zelfs de bus hebben willen stelen.

Kate Major Lohan - de stiefmoeder van Hollywoodactrice Lindsay Lohan - is op Eerste Kerstdag gearresteerd omdat zij in een dronken toestand een buschauffeur zou hebben mishandeld. Major Lohan schijnt woedend te zijn geweest nadat ze vertraging had opgelopen en zou de bus zelfs hebben proberen te stelen, zo weet The Allentown Morning Call te melden.

Major Lohan (36) zou onder invloed zijn geweest tijdens de busrit en de vrouwelijke chauffeur hebben aangevallen nadat ze haar halte had gemist. De Amerikaanse krant beweert de bij de rechtbank ingediende papieren te hebben ingezien. Daaruit blijkt dat Major Lohan woedend was en de chauffeuse bijna twintig minuten lang heeft lastiggevallen. Bij de volgende halte stapte de chauffeuse uit en toen zou Lohans stiefmoeder haar hebben aangevallen.

De wielen van de bus gaan rond en rond
Major Lohan zou de vrouw bij haar jas hebben vastgepakt en weigerde haar los te laten. Vervolgens rende ze de bus terug in en probeerde ze het voertuig te starten en weg te rijden. Dat lukte niet, omdat andere passagiers haar bij het stuur vandaan trokken. Vrij snel na het incident werd Major Lohan gearresteerd en aangeklaagd voor onder meer openbaar dronkenschap en mishandeling. Inmiddels heeft ze wel haar borgtocht betaald en is ze dus weer op vrije voeten.

NieuwsFilm

meest populair