Netflix noemt Thanos een 'intergalactische sociopaat'

Netflix noemt Thanos een 'intergalactische sociopaat'

Misschien niet helemaal de juiste omschrijving.

In de States is Avengers: Infinity War al te zien op Netflix en de synopsis die erbij geplaatst is, zorgt voor wat ophef onder de fans. Uiteraard is het een storm in een glas water, maar ergens geeft het er blijk van de schrijver van een paar woorden het personage niet helemaal heeft begrepen of het woord 'sociopaat' niet helemaal snapt.

"Superhelden verenigen zich om de intergalactische sociopaat Thanos te stoppen tijdens het verkrijgen van alle Infinity Stones en het uitroeien van de helft van al het leven in het universum." Dit is wat te lezen staat op Netflix over de grootste kaskraker van 2018. Nu is het zo dat Thanos behoorlijk afwijkend gedrag vertoont, maar om hem een sociopaat te noemen, past niet volgens de lezers.

Mocht dit wel aansluiten op het personage van Josh Brolin dat zou Thanos een antisociale persoonlijkheidsstoornis hebben, een aandoening die mensen belemmert om zich aan te passen aan de ethische en sociale gedragsnormen van hun omgeving.

Ondertussen heeft Netflix de beschrijving aangepast en wordt Thanos een "binnendringer, vernietiger en zogenaamde redder" genoemd. Wanneer Infinity War op de Nederlandse Netflix verschijnt is niet bekend. Hieronder een aantal Tweets over de makke synopsis.





NieuwsFilm

meest populair