Humor

Netflix noemt Thanos een 'intergalactische sociopaat'

Misschien niet helemaal de juiste omschrijving.

door Bram de Groot om 09:00 in Humor
In de States is Avengers: Infinity War al te zien op Netflix en de synopsis die erbij geplaatst is, zorgt voor wat ophef onder de fans. Uiteraard is het een storm in een glas water, maar ergens geeft het er blijk van de schrijver van een paar woorden het personage niet helemaal heeft begrepen of het woord 'sociopaat' niet helemaal snapt.

"Superhelden verenigen zich om de intergalactische sociopaat Thanos te stoppen tijdens het verkrijgen van alle Infinity Stones en het uitroeien van de helft van al het leven in het universum." Dit is wat te lezen staat op Netflix over de grootste kaskraker van 2018. Nu is het zo dat Thanos behoorlijk afwijkend gedrag vertoont, maar om hem een sociopaat te noemen, past niet volgens de lezers.

Mocht dit wel aansluiten op het personage van Josh Brolin dat zou Thanos een antisociale persoonlijkheidsstoornis hebben, een aandoening die mensen belemmert om zich aan te passen aan de ethische en sociale gedragsnormen van hun omgeving.

Ondertussen heeft Netflix de beschrijving aangepast en wordt Thanos een "binnendringer, vernietiger en zogenaamde redder" genoemd. Wanneer Infinity War op de Nederlandse Netflix verschijnt is niet bekend. Hieronder een aantal Tweets over de makke synopsis.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Waar mensen ook om kunnen zeiken... en dat daar aan wordt toegegeven vind ik nog erger!

centr1no

Avatar

Die omschrijvingen op Netflix zijn 9 van de 10 keer waardeloos en geschreven door iemand die misschien alleen een synopsis heeft gelezen of hoogstens een vaag idee heeft waar het over gaat.
Thanos heeft wel degelijk een aantal kenmerken van een typische sociopaat.
En waaruit blijkt dat er ophef is? Ik zie bij de Twitter-posts
geen enkele opmerking staan over de eventuele onjuistheid ervan. Geen meldingen van 'beledigde', 'echte' sociopaten.
Er is geen storm in een glas water. Er is niet eens een regenbui.
Bullshit media en shit websites pakken iets dat het vermelden totaal niet waard is en proberen er een 'ding' van te maken.

chefry1983

Avatar

Sommige mensen hebben echt niets beters te doen op deze wereld. Ga werken ofzo, doe desnoods vrijwilligerswerk.
Thanos is gewoon een buitenaardse schurk die het universum wil redden van de ondergang door de overbevolking aan te pakken op een radicale wijze.

Sharky13

Avatar

WTF maken die lui zich druk om zeg, wat een zielig leven moet je dan hebben

Guyon2002

Avatar

Netflix heeft ook Jeremy Renner en Paul Rudd in de castlijst staan

Artificialis

Avatar

Ondertussen heeft Netflix de beschrijving aangepast

Hier gaat het dus mis. Elke zelfrespecterende organisatie doet er goed aan om niet te luisteren naar schreeuwers op het Internet, laat staan willekeurige mensen op Twitter.

Innocent

Avatar

Ach ja, dat zijn nou eenmaal de Amerikanen, die maken altijd van een mug een olifant.

Frietgezicht

Avatar

Hier staat zelfs Black Panther er nog niet op. Toch bizar dat je minder content krijgt want neem aan dat we niet minder betalen.

NieuwsFilm

meest populair