Humor

Google denkt dat Wolverine in 'Avengers: Endgame' zit

Maar dat gaat niet gebeuren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 22:30 in Humor
Google denkt dat we Wolverine zullen zien in Avengers: Endgame. Ondanks dat Hugh Jackman al in 2017 zijn klauwen aan de wilgen hing en stopte met de rol, staat er als je Googlet op famous hugh jackman movies ook Avengers: Endgame als film genoemd.

Hieronder zie je het bewijs daarvoor:


Maar helaas moeten we fans die nu ineens door het dolle heen zijn teleurstellen. Het zal namelijk niet gebeuren. Op de eerste plaats omdat Fox nog niet van Disney is. De rechten op de X-Men en dus ook Wolverine zijn pas half 2019, nadat Avengers: Endgame in de bioscoop draait, terug bij Marvel. Technisch gezien kan het dus niet zo zijn dat Wolverine in de volgende Avengers-film te zien is.

Op de tweede plaats wil Hugh Jackman ook helemaal niet. Daar komt nog eens bij dat de X-Men vooralsnog niet in het MCU zitten en een cameo om die reden niet logisch zou zijn. Het zou bovendien de eer wegnemen voor Avengers die na deze film uit het MCU verdwijnen.

Vanaf 3 mei 2019 in de bioscoop.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

STYD

Avatar

Hoezo valt dit onder humor?? Het zou mij in ieder geval niets verbazen als we iemand van de X-men krijgen te zien. En studio’s maken allemaal afspraken waar wij niets van af weten. Het is ze met Spider-Man ook gelukt dus waarom niet met de X-men. In ieder geval zou het wel tof zijn. Lijkt me ook slim voor de toekomst

Goku32

Avatar

Dan trok ik me kleding uit in de bioscoop zaal, als dat zou gebeuren. Was echt heel vet geweest dan

Bluemeister

Avatar

Gaat nooit gebeuren, hou nou eens op met deze non berichten aub....

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Bluemeister haha we zullen zien smurf, er staan heel wat planningen wanneer de twee bedrijven fuseren.

Sunspot

Avatar

Huhg Jackman heeft helemala geen zin toch om weer zo gespierd te worden, was met laatste films al zo, wordt ook stukje ouder natuurlijk.

Want hij zou echt weer buffed moeten worden, Marvel/Disney zal Wolverine in pak willen, net als in de comics.

Alleen daarom al, maar sowieso is het niet logisch allemaal, opeens Jackman in het MCU, hoewel het vet zou zijn te zien.

Mav Damian

Avatar

En ondertussen is het lang weg.

Bluemeister

Avatar

Sk4ffa-Tyson hoezo smurf? Ik wil de weddenschap wel aangaan dat Hugh Jackman nooit meer terug keert als Wolverine! €100 inzetten?

Goku32

Avatar

Bluemeister gefeliciteerd met je 100 euro dan, want dat gaat niet gebeuren nooit meer Logan was een mooie afsluiter zei die zelf.

Sunspot

Avatar

^

Dat sowieso.

Sowieso 1 van de beste superheldenfilms, waarom ik ook van Fox Xmen hou, of eigenlijk meer Singer's X-MEN.

Gewoon meer grounded, voelt gewoon meer realistischer allemaal, meer impact.

AVengers zijn cool, maar het is allemaal te speelgoedachtig uiteindelijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair