Algemeen

Komende tijd elke vier tot zes maanden nieuwe DC-film

Volle toeren!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Aquaman kwam maar liefst dertien maanden na de vorige DC-film uit. Maar nu is het gedaan met de rust. De site Screen Rant zette de releases op een rij en we mogen concluderen dat de komende tijd er elke zes maanden (of minder) een nieuwe DC-film uitkomt. Hopelijk allemaal net zo sterk als Aquaman.

Na Aquaman staan er vier DC-films gepland, die allemaal vrij snel na elkaar in de bioscoop gaan draaien:
Shazam! vanaf 4 april 2019
Joker vanaf 3 oktober 2019
Birds of Prey vanaf 7 februari 2020
Wonder Woman 1984 vanaf 5 juni 2020
Kortom: allemaal binnen vier tot zes maanden na elkaar. De films hebben verder een duidelijke achterliggende gedachte: er komt minder eenheidsworst. Het DCEU wordt in plaats daarvan een universum waarin filmmakers kunnen spelen met hun personages en verschillende invalshoeken kunnen hanteren. Vrouwelijke hoofdpersonen krijgen ook veel meer de nadruk.

Het zou dan ook wel eens een goede tijd kunnen worden voor het DCEU, mits deze aanpak goed valt bij het publiek.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Als Justice League nou nog gemaakt moest worden zou dat toch veel interessanter zijn dan het gedrocht van vorig jaar.

lamoteg

Avatar

Elke 4 tot 6 maand een flop, met hier en daar eens een toevallige goeie

Decepticon

Avatar

Idd, mits deze aanpak goed valt bij het publiek......

Is Birds of Prey al in productie?? Volgens mij niet.
Als straks Shazam onderpresteert, gaan alle plannen weer de prullenbak in, want het nieuwe WB/DC hoofd begrijpt het ook nog niet volgens mij.
En ik denk dat we de komende jaren zelfs helemaal geen Batman meer komen te zien.
Ze lijken geen vertrouwen te hebben in hun 2 grootste iconen, omdat ze Justice League hebben verknald.

rainking

Avatar

Van de bovenstaande films heb ik alleen maar echt interesse in Shazam en Wonder Woman 2. Ik zal de andere 2 waarschijnlijk wel gaan bekijken, maar voorlopig loop ik er niet warm voor.

Artificialis

Avatar

Eigenlijk alleen geïnteresseerd in Wonder Woman 1984. Het eerste deel heeft zich meer dan bewezen. Patty Jenkins is een uitstekende regisseur, Gal Gadot een prachtige vrouw. De andere films kunnen mij gestolen worden.

MikeyMo

Avatar

Shazam, afgezien van dat het er maar als een b-filmpje uitziet, komt ook nog eens uit tussen Captain Marvel en de Avengers: End game.

Tja, hoe zal dit aflopen...

krisiz

Avatar

Heb nog niet de moed kunnen verzamelen om naar Aquaman te gaan. Al zijn de reacties goed. De voorgaande films dragen zorg voor het wachten op dvd/bluray

Goku32

Avatar

Wow straks kan je alleen nog Marvel of DC films zien in de bioscoop

Hyenas

Avatar

Wonder Woman was de meest overhyped film van het jaar, de regisseur van Joker is waardeloos en Suicide Squad was ook rampzalig. Heb geen vertrouwen in DCU momenteel.

Hyenas

Avatar

Wonder Woman was de meest overhyped film van het jaar, de regisseur van Joker is waardeloos en Suicide Squad was ook rampzalig. Heb geen vertrouwen in DCU momenteel.

Movieman2018

Avatar

Waarom gewoon geen nieuwe JL? Die laatste zijn wij allen vergeten. Ze mogen een nieuwe JL maken na de individuele releases van de andere superheros. En ze mogen hun tijd nemen, tot 2-3 jaar zelfs... Dan pas zou het 'mogelijks' een goede film worden.

Artificialis

Avatar

Hyenas "de regisseur van Joker is waardeloos"

Mensen zullen zich nog gaan verbazen over hoe slecht die film gaat worden. Todd Phillips heeft niet de capaciteiten om hier enige kwaliteit uit te persen.

Locotelli

Avatar

wat vind ik al die dc films toch kut. En dan bedoel ik alles na 2012.. shit dat is maar 6/7 jaar geleden.. Zal 2019 dan de comeback van dc movies worden?

Pronk47

Avatar

Ik krijg een beetje een Star Wars gevoel .

nieuwslaatste nieuws

meest populair