No Way! Nieuwe trailer 'Happy Death Day 2U'!

No Way! Nieuwe trailer 'Happy Death Day 2U'!

Jessica Rothe gaat weer Groundhog.

In een razend tempo heeft Blumhouse Productions een vervolg op de PG-13 horrorfilm Happy Death Day uit 2017 gemaakt. En deze verschijnt volgende maand al in de bioscoop. Hieronder kun je een nieuwe trailer bekijken die naar ons toekomt via Universal Pictures.


In Happy Death Day 2U zien we opnieuw de mooie studente Tree Gelbman, gespeeld door Jessica Rothe (La La Land, Forever My Girl). In het eerste deel beleefde ze op een Groundhog Day-achtige manier haar dag steeds opnieuw. De dagen eindigde iedere keer als ze werd vermoord of op een andere manier doodging. In Happy Death Day 2U is het niet veel anders.

In het vervolg worden ook haar klasgenoten Carter Davis (Israel Broussard) en Ryan Phan (Phi Vu) achtervolgd door een moordenaar. Opnieuw moet Tree de klus klaren om alle moorden te voorkomen en uiteindelijk ook haar eigen leven te redden.

Regisseur Christopher Landon (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse) gaf de aanwijzingen achter de camera en vanaf 14 februari kun je voor Happy Death Day 2U naar de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair