24 - The Movie

Acteur Kiefer Sutherland staat te popelen van ongeduld om aan de slag te gaan met een filmversie van de populaire televisieserie 24. Zodra de opnamen voor het huidige seizoen zijn afgerond gaat hij (later dit jaar) aan de slag met de film. Sutherland zegt: "Ik denk dat het wel mogelijk is een film te maken, die compleet los staat van 24, de televisieshow. Daarmee bedoel ik, dat de karakters anders kunnen zijn, zonder dat de formule zijn kracht verliest."

Momenteel werkt het productieteam nog aan de afronding van het vijfde seizoen. De serie bestaat telkens uit 24 afleveringen van één uur. In dat ene uur wordt in 'real-time', de verrichtingen van speciaal agent Jack Bauer gevolgd.

Kiefer Sutherland won eerder deze maand een Screen Actors Guild Award in de categorie buitengewone acteerprestatie van een acteur in een dramaserie, voor zijn rol als Jack Bauer in 24. Hij heeft overigens ook gelijk gemeld, dat de opnamen van het zesde seizoen starten, zodra de werkzaamheden voor de film 24 zijn afgerond.



NieuwsFilm

meest populair