Video

Justice League in 'The LEGO Movie 2: The Second Part'

Er zijn stemmen van DCEU-acteurs te horen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 07:14 in Video
Volgende maand verschijnt na The LEGO Movie uit 2014 en The LEGO Batman Movie en The LEGO Ninjago Movie uit 2017 de vierde LEGO-film in de wereldwijde bioscoopzalen. Dit keer keren we terug naar onder meer Chris Pratt als Emmet Brickowski. Samen met de Justice League!

In een nieuwe tv-trailer wordt duidelijk dat in The LEGO Movie 2: The Second Part het DC-superheldenteam te zien is, uiteraard met Batman (Will Arnett), Superman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg en Aquaman. Een leuk detail is dat acteur Jason Momoa de stem inspreekt van de laatste held.

Overigens is ook Margot Robbie te horen als Harley Quinn en Gal Gadot als Wonder Woman. Zij spelen hun personages ook in het live action DC Extended Universe. Superman krijgt de stem van Channing Tatum en als Green Lantern spreekt dan hoor je Jonah Hill.

Check hieronder de beelden, opnieuw begeleid met het nummer Intergalactic uit 1998 van de Beastie Boys! Vanaf 7 februari draait The LEGO Movie 2: The Second Part in de Nederlandse bioscoop, uiteraard ook met een Nederlandstalige versie.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

WTF, waarom is dit nieuwsbericht er überhaupt?! Dit is al bekend sinds Juli!!!

Marklar

Avatar

omdat er een nieuwe trailer is waar dit in voor komt?

nieuwslaatste nieuws

meest populair