Olivia Newton-John ontkent dat zij nog maar een paar weken te leven heeft

Olivia Newton-John ontkent dat zij nog maar een paar weken te leven heeft

Diverse media hebben dit walgelijke gerucht verspreid.

Fans van Grease-actrice Olivia Newton-John kunnen weer opgelucht ademhalen. De berichten die vorige week werden verspreid over haar naderende dood blijken namelijk helemaal niet te kloppen. De actrice voelt zich juist fantastisch, zo laat zij weten in een spontane nieuwjaarsboodschap.

De berichten dat Olivia Newton-John (70) nog maar een paar weken te leven heeft, kloppen absoluut niet volgens de actrice en haar familie. Vorig jaar werd er een tumor geconstateerd in haar ruggengraat. Het is de derde keer dat de Australische actrice de stijd aan moet gaan met kanker. Diverse gossipsites kwamen vorig week met het bericht dat Newton-John die strijd zou hebben opgegeven en op sterven ligt.

Gelukkig Nieuwjaar!
Deze heftige geruchten blijken niet waar te zijn. Newton-John besloot via een videoboodschap op Twitter te reageren. "De geruchten over mijn dood zijn zwaar overdreven", verklaart Newton-John nadat ze haar fans veel geluk heeft gewenst voor het nieuwe jaar. "Ik voel me juist geweldig", benadrukt ze. Ook is Newton-John dankbaar voor de steun de zij en haar kankeronderzoekcentrum ontvangen van haar fans.



NieuwsFilm

meest populair