Peter Jackson wil weer gore horror maken

Peter Jackson wil weer gore horror maken

Terug naar vroegah.

Regisseur Peter Jackson is dankzij de Lord of the Rings-trilogie en King Kong een visionair geworden. Maar daarvoor stond hij op sommige opnamedagen tot zijn enkels in het nepbloed. Na decennia zonder horrorfilms gemaakt te hebben, laat de filmmaker nu weten prima weer terug te willen keren naar het genre.

"Ik zou het geweldig vinden om weer iets afgrijselijks te maken, maar dan moet wel het juiste project voorbij komen, " aldus Jackson. "Het zou ook interessant zijn om te zien hoe gruwelijk Fran [Walsh] en ik kunnen zijn nu we wat ouder zijn. Vooral vergeleken met vroeger, want ondertussen hebben we heel wat nieuws geleerd. We weten meer over de wereld dan toen, dus misschien kunnen we nu iets maken dat goorder dan ooit is. "

De eerste films van Jackson stonden dan ook bekend om hun gore elementen, waaronder Braindead, Bad Taste en Meet the Feebles. Die films konden vooral gemaakt worden omdat Jackson toen nog geen rekening hoefde te houden met filmstudio's die nu wel veel van Jackson willen eisen.



NieuwsFilm

meest populair