Eerste officiële foto 'Avengers: Endgame'

Eerste officiële foto 'Avengers: Endgame'

Met Robert Downey Jr.'s verdwaalde en hopeloze Tony Stark.

De eerste trailer voor Avengers: Endgame in ondertussen een maandje oud en het wachten op de superheldenfilm begint na de release van Captain Marvel pas echt. Marvel Studios vond het toch nodig om een eerste officiële foto online te zetten; niet dat deze nieuwe zaken onthult.

Op de foto zien we namelijk de verdwaalde en hopeloze Tony Stark van acteur Robert Downey Jr.. Iron Man heeft nog een paar uur te leven tenzij hij gered wordt. Er zijn voldoende aanwijzingen dat hij weer zijn harnas aan zal trekken om het op te nemen tegen Josh Brolins Thanos en / of andere bedreigingen.

Bekijk de afbeeldingKlik voor een vergroting

De kans is groot dat de redding komt via Gwyneth Paltrows Pepper Potts, die van Stark een boodschap krijgt. Verleden jaar lekte er al een foto van de actrice in een Rescue-harnas. Daarnaast zouden er ook andere personages kunnen opduiken uit het grote Marvel-filmuniversum, al dan niet vanuit de toekomst, het heden of verleden. Tijdreizen zou een onderdeel kunnen uitmaken van Endgame, te zien vanaf 24 april. Hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair