Eerste synopsis 'Bad Boys for Life' bekend

Eerste synopsis 'Bad Boys for Life' bekend

Wat kunnen we verwachten?

Jarenlang werd er gespeculeerd over een derde Bad Boys film en aan al die speculaties kwam een paar maanden geleden een einde: Bad Boys for Life wordt werkelijkheid! Buiten het feit dat vorige maand nog wat namen bevestigd werden voor het nieuwe deel is er verder nog maar tamelijk weinig bekend over het project, maar nu is er dan een eerste synopsis van de film en weten we min of meer wat we kunnen verwachten.

Zo zal Bad Boys for Life een strijd laten zien tussen de AMMO, een elite team van de beste agenten van Miami en een drugskartel dat wordt geleid door de meedogenloze en koelbloedige leider Armando Armas (Jacob Scipio). Armas is een gevaarlijk man die niet terugdeinst voor geweld en al helemaal niet wanneer zijn eigen moeder hem de opdracht geeft niemand minder dan politie-inspecteur Mike Lowrey (Will Smith) om het leven te brengen.

Ook komt Lowrey opnieuw in contact met zijn ex-vriendin, Rite. Zij is namelijk het nieuwe hoofd van de prestigieuze AMMO organisatie, maar zij zelf schijnt een grappige rol te hebben, ondanks haar taaie karakter. Ook heeft zij een verleden als criminologe. Lowrey besluit zich met zijn collega Marcus Burnett (Martin Lawrence) aan te sluiten bij AMMO in de hoop zo Armas te kunnen verslaan.



NieuwsFilm

meest populair