Video

Mads Mikkelsen moordend in trailer Netflix-film 'Polar'

Mikkelsen gaat flink te keer!!

door Bram de Groot om 07:50 in Video
Netflix heeft een eerste trailer onthuld voor een volgende grotere film: Polar. Dit is een verfilming van de gelijknamige graphic novel-reeks van tekenaar / schrijver Victor Santos en uitgever Dark Horse Comics. Check de beelden hieronder en zie dat acteur Mads Mikkelsen (Doctor Strange, Jagten) het geweld niet schuwt nadat getracht wordt hem om te leggen.

In Polar speelt Mikkelsen de gevaarlijke Duncan Vizla a.k.a. de Black Kaiser, de beruchtste huurmoordenaar ter wereld. Hij is al even met pensioen. Als zijn oude werkgever hem vertelt dat hij een risico voor de zaak vormt, moet hij weer aan de bak. Zijn nieuwe concullega's zijn echter een stuk jonger en willen hem te snel afzijn. Het blijkt echter dat de Black Kaiser op basis van zijn ervaring en trucs nog een flinke bedreiging vormt.


Andere rollen zijn voor Vanessa Hudgens (Spring Breakers, Sucker Punch) en Katheryn Winnick (Vikings, The Dark Tower).

Vanaf 25 januari kun je Polar van de Zweedse regisseur Jonas Akerlund (The Horsemen, 2009) op Netflix bekijken. Of kies je liever voor Arctic, ook met Mikkelsen?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

Polar en Arctic met dezelfde acteur op tijd van een paar weken uitbrengen. Zo te zien wel compleet andere films, maar toch apart

Tycho Nestoris

Avatar

Dit ziet er niet bepaald veelbelovend uit. Mads Mikkelsen is een fantastisch acteur, maar ik heb het idee dat zijn acteervermogen niet genoeg gaat zijn voor deze film. Het ziet er namelijk erg gewoontjes uit allemaal.

Maac

Avatar

Mikkelsen is goed bezig!
Mocht er een verfilming komen van Metal Gear Solid weten we in ieder geval wie old Snake kan spelen.

NieuwsFilm

meest populair