Algemeen

Eerste reacties 'Alita: Battle Angel'!

Dit zijn hoopvolle eerste geluiden.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het duurt nog een maand voordat de film Alita: Battle Angel in de bioscoopzalen verschijnt, maar er zijn al wel wat eerste reacties online verschenen van mensen die de film hebben gezien. Zoals wel vaker zijn de eerste reacties enkel positief, maar de woorden die op Twitter verschijnen zijn wel erg hoopvol!

Zo worden de animaties en 3D van de film van regisseur Robert Rodriguez en producent James Cameron indrukwekkend genoemd. Ook zou de film flink wat verrassingen bieden ten opzichte van de reeds verschenen trailers.

Meer details!
De hoofdredacteur van Joblo zag de film ook en noemde deze een "wilde, krachtige rit die kick-ass actie, een meeslepende virtuele wereld en een verrassend veel emotie biedt." Ook het mo-cap personage van actrice Rosa Salazar (Bird Box, Maze Runner: The Death Cure) maakte indruk: "Ze is volledig uitgewerkt; sterk, zonder gebreken, vertederend en rebels." Tevens werd de muziek van JunkieXL geprezen. Het enige probleem dat Joblo's Paul Shrey heeft was dat hij meer wil zien.
Hieronder nog twee nieuwe foto's, een poster en een 'internationale trailer':

34 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Locotelli

Avatar

Ziet er goed uit.

GreenHornet

Avatar

het kan best een goede film zijn maar of dit mensen naar de bioscoop trekt is de vraag.

Maac

Avatar

Ik blijf sceptisch. Rodriguez is een prima regisseur, maar de CGI lijkt me toch té aanwezig. Het is af en toe net een videogame. En dan de keuze van die ogen...
Misschien is het gewoon mijn smaak niet, dat zou ook kunnen.

Sand

Avatar


Ready player one had ook heel veel CGI en was ook heel goed te kijken

emma-sophie

Avatar

Kan niet wachten!! Staat al zo lang op mijn must see lijst.

Maac

Avatar

@Sand
Misschien toch smaak dan. Ready Player One vond ik namelijk een ontzettend slechte film.

J0hnM0r

Avatar

Heb toch mijn twijfels...

Master Of Films

Avatar

Maac "Ik blijf sceptisch. Rodriguez is een prima regisseur, maar de CGI lijkt me toch té aanwezig. Het is af en toe net een videogame. En dan de keuze van die ogen..."
Helemaal mee eens. Niets ten goede van Rodriguez, maar dit had J.C. moeten oppakken als zijn nieuwste regieklus ipv die ruimte smurfen. Dat J.C. verbonden is als producent zegt mij niet zoveel. Ik geef Alita: Battle Angel wel een kans, aangezien de property mij wel aanspreekt. De manga zou ik graag willen lezen.

Maac "Ready Player One vond ik namelijk een ontzettend slechte film."
Niet ik wil beweren dat RPO een slechte film is. De logica van deze film is wel bizar slecht. Als je door de CGI schil heen kijkt, merk je gewoon de fouten. B.v. de race van de 1e sleutel. Als gamer was het wel leuk om bekende gezichten tegen te komen. Wel fijn dat Spielberg passie heeft om een "game" verfilming te maken. Hij had echter wel hulp nodig van echte gamers.

centr1no

Avatar

GreenHornet "het kan best een goede film zijn maar of dit mensen naar de bioscoop trekt is de vraag."
Tsja. Het verhaal, de setting, de stijl, de CGI zijn nogal bijzonder en dat kan mensen afschrikken. Maar tegelijkertijd zijn dat ook dingen om enthousiast van te worden.
Plus het is een film geproduceerd door Cameron en geregisseerd door Rodriguez, met een enorm budget.
Voor mij is dit een film die ik absoluut moet zien. Niet alleen omdat ik hou van de betere manga's en anime's en om bovenstaande redenen maar ook omdat ik me realiseer dat een kwalitatieve productie in dit genre met dit budget wel eens een éénmalig iets zou kunnen zijn.

Maac

Avatar

@Master of Films
Het gaat mij bij RPO inderdaad voornamelijk over de fouten/discontinuïteiten in de film. Ik kon me er maar niet overheen zetten dat ze loopbanden nodig hadden om te kunnen lopen in de OASIS, maar zodra er sprake was van sprongen, salto's en ga zo maar door, leek het net alsof ze de regels vergaten die ze zelf verzonnen hadden.
En begrijp me niet verkeerd, ik ben geen tegenstander van CGI, maar zoals er goede en slechte CGI is, is er ook nodige en onnodige CGI (Jurassic Park vs. Jurassic World bijvoorbeeld).

centr1no "Niet alleen omdat ik hou van de betere manga's en anime's en om bovenstaande redenen maar ook omdat ik me realiseer dat een kwalitatieve productie in dit genre met dit budget wel eens een éénmalig iets zou kunnen zijn."
Ik kan iets over het hoofd zien, maar zou je die eer niet toekennen aan Edge of Tomorrow?

Master Of Films

Avatar

Maac "Ik kon me er maar niet overheen zetten dat ze loopbanden nodig hadden om te kunnen lopen in de OASIS, maar zodra er sprake was van sprongen, salto's en ga zo maar door, leek het net alsof ze de regels vergaten die ze zelf verzonnen hadden."
Sterker nog, er is een fragment waar je een aantal mensen ziet met hun VR headsets op hun hoofd rennend door de straat! Ja, deze mensen rennen in de OASIS. Ironisch steekt Johnny English Strikes Again hiermee de draak. Al is het Johnny English Strikes Again nooit de bedoeling geweest om RPO hierop af te kraken. Wat je ook van Johnny English Strikes Again vind, als je de VR scene van Johnny ziet na RPO, dan denk je helemaal anders hierover.

Maac "En begrijp me niet verkeerd, ik ben geen tegenstander van CGI, maar zoals er goede en slechte CGI is, is er ook nodige en onnodige CGI (Jurassic Park vs. Jurassic World bijvoorbeeld)."
Well said. Maar eerlijk gezegd vond ik de CGI best wel goed gedaan in RPO, dat was niet het pijnpunt bij mij.

Goku32

Avatar

Maac eens, zag de trailer in de bioscoop en vond het inderdaad net een game

centr1no

Avatar

Maac "Ik kan iets over het hoofd zien, maar zou je die eer niet toekennen aan Edge of Tomorrow?"

Als ik die 'eer' aan een andere film zou moeten geven dan zou het eerder aan The Matrix zijn en die is al weer 20(!) jaar oud. Hoewel dat geen rechtstreekse verfilming van een manga is, maar wel heel erg geïnspireerd door o.a. Ghost in the Shell die ook in dit genre valt. De recente verfilming daarvan had z'n momenten maar miste de sfeer, het gevoel van de anime.
Het is natuurlijk heel persoonlijk. Ik heb Edge of Tomorrow niet in de bioscoop gezien omdat ik ten eerste Tom Cruise een rare snuiter vind en ten tweede omdat ik bij de trailers meer de reactie "ok, grappig" had dan "oh wauw dit moet ik zien". Ik zit dan ook niet echt te wachten op Edge of Tomorrow 2. Qua stijl en setting is EoT ook echt wel een wat 'realistischer' film dan Alita.

centr1no

Avatar

Maac "fouten/discontinuïteiten in de film. Ik kon me er maar niet overheen zetten dat ze loopbanden nodig hadden om te kunnen lopen in de OASIS, maar zodra er sprake was van sprongen, salto's en ga zo maar door, leek het net alsof ze de regels vergaten die ze zelf verzonnen hadden. "

Master Of Films "Sterker nog, er is een fragment waar je een aantal mensen ziet met hun VR headsets op hun hoofd rennend door de straat! Ja, deze mensen rennen in de OASIS. "

In de huidige VR-games is het mogelijk te lopen, van richting te veranderen, springen, schieten, teleporteren, enz. met een controller. Er is zelfs al techniek om muisacties en simpele computerhandelingen af te roepen met oogbewegingen en zelfs hersengolven.
Waarom zou dit dan in een fictieve toekomst niet ook kunnen of doorontwikkeld zijn?

Master Of Films

Avatar

centr1no "In de huidige VR-games is het mogelijk te lopen, van richting te veranderen, springen, schieten, teleporteren, enz. met een controller. Er is zelfs al techniek om muisacties en simpele computerhandelingen af te roepen met oogbewegingen en zelfs hersengolven."
Ja en leuk aardig. Jij moet in de echte wereld stil staan met een VR Headset op. Daar hebben we (ik & Maac) het over. Ik kan sowieso al over VR meepraten aangezien ik PSVR speel.

centr1no "Waarom zou dit dan in een fictieve toekomst niet ook kunnen of doorontwikkeld zijn?"
Moeten ze wel goed doen. Je kan niet zomaar met een VR headset op straat gaan lopen terwijl je zich in de VR wereld bevindt. Je kijkt nog steeds met je ogen en jouw ogen zien de VR wereld. Het is niet zoals de holodeck in TNG. Zolang je een VR headset moet gaan gebruiken, moeten de filmmakers eens goed over nadenken hoe men zich in de echte wereld beweegt als een karakter een VR heaset op heeft.

Maac

Avatar

centr1no "In de huidige VR-games is het mogelijk te lopen, van richting te veranderen, springen, schieten, teleporteren, enz. met een controller. Er is zelfs al techniek om muisacties en simpele computerhandelingen af te roepen met oogbewegingen en zelfs hersengolven."
Hier heb ik allemaal geen problemen mee en dit neem ik direct van je aan. Echter zijn dat niet de regels die RPO opzet. Vanaf her begin laten ze al zien dat fysieke bewegingen in de echte wereld PRECIES de bewegingen zijn die je fictieve karakter in de OASIS maakt. Als jij loopt, stoot of met je hoofd schudt, doet jouw avatar dit ook. Dat zijn niet de regels die ik verzonnen heb.

Wat betreft je reactie op Edge of Tomorrow, dat is inderdaad persoonlijk. Ik denk alleen wel dat de meeste mensen EoT een erg geslaagde film vinden in zijn genre, met dat budget (ik vind het één van de betere actiefilms van de afgelopen jaren). Dat was de reden waarom ik mijn twijfels had bij je stelling dat het een eenmalig iets zou kunnen zijn.

Master Of Films

Avatar

Zeg het met foto's. Een voorbeeld scene uit RPO
afbeelding
In feite is dit levensgevaarlijk gezien ze rennend op straat zijn. Je zal maar gaan struikelen op straat, terwijl er geen struikelgevaar is in de VR wereld (zoals in de OASIS).

Ook lekker vermoeiend voor je armen trouwens, omdat ze niet eens een (speelgoed) geweer in handen hebben.
Zelfs Playstation heeft een eenvoudige VR geweertje heeft

Het principe van VR wordt hier onderuit gehaald, terwijl de film over VR gaat. Maar leuk om te zien dat die gasten allemaal een HALO avatar hebben. Daar gaat het om in die film, om die herkenning. Niet de logica erachter.

Master Of Films

Avatar

Maac "Ik kon me er maar niet overheen zetten dat ze loopbanden nodig hadden om te kunnen lopen in de OASIS, maar zodra er sprake was van sprongen, salto's en ga zo maar door, leek het net alsof ze de regels vergaten die ze zelf verzonnen hadden."

Heb een mooi voorbeeld foto van RPO gevonden om je woorden wat meer daadkracht te maken.
afbeeldingOnmogelijk dat hij een (perfecte) salto kan maken.
Het is maar vele scenes juist zich in de OASIS bevinden. Niet alleen krijgen we met prachtige CGI beelden voor onze neusen geschoteld, zo kan men ook de logica vergeten wat daar achter zit.

Maac

Avatar

^Dat zijn inderdaad de juiste afbeeldingen, precies wat ik bedoel. Die rennende mensen op straat... Je moet echt je best doen om niet na te denken en dat verdient geen lof.

Ze hadden deze onzin kunnen voorkomen door simpelweg geen verband te leggen tussen de fysieke handelingen van iemand in
realiteit en diens avatar die zich in virtual reality bevindt (met uitzondering van bijvoorbeeld het bovenlichaam oid). Maar goed, in het boek hadden ze ook loopbanden, dus...

centr1no

Avatar

Master Of Films "Moeten ze wel goed doen. Je kan niet zomaar met een VR headset op straat gaan lopen terwijl je zich in de VR wereld bevindt. Je kijkt nog steeds met je ogen en jouw ogen zien de VR wereld. "
Kijk de film nog eens en tel de momenten eens dat je kunt zien dat de bril doorzichtig is. Dat je de ogen van de persoon kan zien die de bril draagt. Ja, je kunt er dus doorheen kijken.
En die scene met rennende mensen was voor mij ook niet logisch, maar om de reden dat ze op straat allemaal hun VR-bril bij hebben. Ik kan me wel heel goed voorstellen dat als je normaal gewend bent op zo'n rollerbank te rennen, dat je die neiging ook hebt als je die rollerbank niet bij de hand hebt. Zeker op een moment dat de hele virtuele wereld gered moet worden.
Nogmaals, het is science fiction en niet je PSVR. En er wordt nergens uitgelegd wat voor techniek of technologieën er worden gebruikt of hoe het allemaal precies werkt. Waarom zou je daar dan over zeuren?
Maac "Echter zijn dat niet de regels die RPO opzet. Vanaf her begin laten ze al zien dat fysieke bewegingen in de echte wereld PRECIES de bewegingen zijn die je fictieve karakter in de OASIS maakt. Als jij loopt, stoot of met je hoofd schudt, doet jouw avatar dit ook. Dat zijn niet de regels die ik verzonnen heb. "
Dus jij zegt nu dat in de film ergens expliciet duidelijk wordt gemaakt dat bewegingen die je met je eigen lichaam niet kunt maken in de VR-wereld niet mogelijk zijn? Ik hoor graag in welk deel van de film je dat dan hebt gezien, want dan heb ik iets belangrijks gemist in de 3 keer dat ik hem ondertussen gezien heb.
De bad-guy zit gewoon in zijn enorme stoel en beweegt vrijelijk door de VR-wereld.
Wat ik in de film zie is dat mensen een VR-bril en speciale handschoenen hebben met waarschijnlijk motion tracking en waarschijnlijk een combinatie van druksensoren en haptische feedback op basis van occlusion scanning. De rollerbank is (zo is duidelijk in sommige scenes te zien) helemaal niet nodig om door een ruimte te bewegen en aangezien het een virtuele omgeving betreft zou het complete onzin zijn om je bewegingen daarbinnen te laten beperken door de realiteit.

Maac

Avatar

centr1no "Dus jij zegt nu dat in de film ergens expliciet duidelijk wordt gemaakt dat bewegingen die je met je eigen lichaam niet kunt maken in de VR-wereld niet mogelijk zijn? Ik hoor graag in welk deel van de film je dat dan hebt gezien, want dan heb ik iets belangrijks gemist in de 3 keer dat ik hem ondertussen gezien heb."
Nee, dat zeg ik niet en hoe vaak jij jezelf hebt gemarteld met deze film zegt mij niets over wat jij wel of niet gemist hebt (no offence).
Als je geen loopbank nodig hebt om te kunnen lopen is er geen reden om deze te gebruiken tijdens je VR-sessie (al helemaal niet als je geen cent te makken hebt). Of ík moet gemist hebben dat er ergens expliciet uitgelegd wordt dat men tegelijkertijd graag wat calorietjes verbrandt. Dat elke beweging van de hoofdrolspeler letterlijk wordt overgenomen, maar er aparte knopjes oid zijn om salto’s te maken en te vliegen en te dansen en van randen te hangen vind ik onzin, ongeacht de mogelijke technische verklaring. Voor een film waarin veel te veel letterlijk wordt uitgelegd alsof je infantiel bent is het behoorlijk convenient dat hier maar wordt aangenomen dat iedereen weet hoe druksensoren en haptische feedback op basis van occlusion scanning werkt. Dat je het technisch kan verklaren betekent niet dat het logisch of aannemelijk is en ook niet dat de regisseur daar überhaupt over heeft nagedacht.

Master Of Films

Avatar

centr1no "Kijk de film nog eens en tel de momenten eens dat je kunt zien dat de bril doorzichtig is. Dat je de ogen van de persoon kan zien die de bril draagt. Ja, je kunt er dus doorheen kijken."
Dan nog is het gevaarlijk om met zo'n VR bril op straat te rennen.

centr1no "En die scene met rennende mensen was voor mij ook niet logisch, maar om de reden dat ze op straat allemaal hun VR-bril bij hebben. Ik kan me wel heel goed voorstellen dat als je normaal gewend bent op zo'n rollerbank te rennen, dat je die neiging ook hebt als je die rollerbank niet bij de hand hebt. Zeker op een moment dat de hele virtuele wereld gered moet worden."
Dat maakt een rollerbank juist overbodig als je op straat kan rennen met VR headset op. Niet overtuigende argument.

centr1no "Nogmaals, het is science fiction en niet je PSVR. En er wordt nergens uitgelegd wat voor techniek of technologieën er worden gebruikt of hoe het allemaal precies werkt."
Ach laat ik het zo zeggen dat Star Wars veel geloofwaardiger is :P Terwijl ik weet dat lightsabers zowel technisch als natuurkundig niet op de Aarde mogelijk is.
Uiteraard ga je zeggen Star Wars is science fantasy. Ok. dan grijp ik naar Star Trek, gezien ze wel het woord science letterlijk nemen. Geloofwaardig, absoluut. Omdat ze zich aan de regels houden. Plus als bonus ze leggen sommige technologieën ook nog uit. Ik wou dat RPO dat ook deed, zich aan de regels houden.

centr1no "Waarom zou je daar dan over zeuren?"

Jij noemt het zeuren, wat tevens een flauwe opmerking is. Ik noem het gewoon nadenken.

Master Of Films

Avatar

Schijnbaar ben ik toch niet de enige dat enigzins nadenkt over straat jochies op straat met hun head set op. Van website moviemistakes.

Plot hole: During the final battle, we see all the other players charging over the hill and running into battle. We later see that these are just players standing on the streets wearing VR visors. But unlike our hero who is dangling on wires (and used a treadmill earlier on)...nobody on the streets is using any such thing. Which means when they are charging or running, they would all be crashing into walls or any obstacles that get in their way. Certainly nothing like the film.

Master Of Films

Avatar

centr1no "want dan heb ik iets belangrijks gemist in de 3 keer dat ik hem ondertussen gezien heb."
Ah verklaart meteen waarom niet tegen de kritiek kan van de film. Je schiet in de verdediging ipv te relativeren en meer objectief te zijn.

Ik ga deze film zeker nog een keer zien, want zoals eerder vermeld. Ik vond de CGI wel prachtig. Ik zag het in Dolby Cinema 3D. Ja zelf de 3D was zeer goed gedaan. Ik geef niks om 3D, maar RPO was 1 van de 3D uitzonderingen. Ik vond het ook leuk om bekende karakters te zien. Het is vrij vermakelijke film, alleen de logica hier achter is beneden peil. Niet alleen op technisch gebied hoor. B.v. Olivia Cooke en haar wijnvlekje. Dat wordt in Hollywood gezien als lelijk eendje.....please.

Hoe dan ook. Ik kan mij best goed voorstellen hoe Maac over deze film denkt.

MysticDraco

Avatar

alleen beetje jammer dat de trailer die jullie op deze pagina posten niet Engels is.

Solid

Avatar

Dit wordt een must see voor in de cinema! Ziet er awesome uit!!!

centr1no

Avatar

Maac "maar er aparte knopjes oid zijn om salto’s te maken en te vliegen en te dansen en van randen te hangen vind ik onzin, "
Maar dat is toch echt hoe computerspelletjes werken.
Master Of Films "Dat maakt een rollerbank juist overbodig als je op straat kan rennen met VR headset op. Niet overtuigende argument."
Ja, zoals je ook in games kunt lopen e.d. terwijl je stil zit op de bank. Waarom is het zo moeilijk om aan te nemen dat je je in VR kunt verplaatsen middels de rollerbank maar als die niet voorhanden is middels een controller o.i.d.?
Master Of Films "Ik wou dat RPO dat ook deed, zich aan de regels houden. "
Nogmaals. Welke regels dan?
Er wordt nergens uitgelegd wat de mogelijkheden of begrenzingen zijn van de technologieën in de film. Maar echt onlogische of onmogelijke dingen zitten er niet in.
Master Of Films "Dan nog is het gevaarlijk om met zo'n VR bril op straat te rennen. "
Zal best. Omdat ze druk in het spel bezig zijn zal het ze niet zo veel boeien. Ik zal Spielberg een mailtje sturen dat hij in z'n volgende film geen kinderen op straat laat spelen.
Master Of Films "Van website moviemistakes. "
Die snapt het dus ook niet en als je op die website recht onder die stelling ook even de 'Suggested correction: ' had gelezen had jij ook geweten waarom.
Master Of Films "Ah verklaart meteen waarom niet tegen de kritiek kan van de film. Je schiet in de verdediging ipv te relativeren en meer objectief te zijn. "
Die scene met op straat rennende mensen is er duidelijk ingezet met het doel de kijker duidelijk te maken dat iedereen op dat moment bezig is de OASIS te proberen te redden. Zoals ik al aangaf vond ik het niet zo logisch dat die mensen op straat allemaal hun VR-bril en handschoenen bij hebben. Dat lijkt me toch een redelijk objectieve observering.
Verder zeg ik nergens dat de film perfect is, want dat is hij niet. Ik probeer enkel duidelijk te maken dat wat jij en Maac zien als een 'fout' gewoon te verklaren is met wat kennis en inlevingsvermogen en ik vind het vrij sneu dat mijn argumenten door jullie verworpen worden door onwil of onkunde om even verder te kijken dan je neus lang is.
Als iedereen zoals jullie zou denken in beperkingen i.p.v. in mogelijkheden dan zouden we als mensheid allang uitgestorven zijn.
Master Of Films "Ik ga deze film zeker nog een keer zien, "
Leuke goof. Bijna op het eind van de film staat in een groep juichende fans een persoon die een bord omhoog houd met 2 maal de naam 'Art3mis' er op. Hou die maar eens goed in de gaten.

Maac

Avatar

centr1no "Ik probeer enkel duidelijk te maken dat wat jij en Maac zien als een 'fout' gewoon te verklaren is met wat kennis en inlevingsvermogen en ik vind het vrij sneu dat mijn argumenten door jullie verworpen worden door onwil of onkunde om even verder te kijken dan je neus lang is."
Ik heb erkend dat het technisch te verklaren is en aangegeven waarom ik het nog steeds onlogisch vind. Om dat af te doen als onwillig of onkundig vind ik persoonlijk nogal flauw. Vooral omdat er uit mijn argument één zinnetje uit de context wordt gehaald om een slimme opmerking te maken en de rest niet benoemd wordt.
Is ook prima, ik snap dat je je tijdsbesteding op FT beperkt houdt en dat wij het waarschijnlijk niet eens zullen worden, maar een dergelijke conclusie is nogal makkelijk. Ik denk niet dat jij het nodig hebt om mijn intellect in twijfel te trekken om je case te maken.

Master Of Films

Avatar

Idd Maac. Ontzettend teleurstellende reactie van centr1no.
Ik heb helaas mijn tijd verspild aan een zinloze discussie. Fanboyism over de top.

Master Of Films

Avatar

Idd Maac. Ontzettend teleurstellende reactie van centr1no.

centr1no "Ik zal Spielberg een mailtje sturen dat hij in z'n volgende film geen kinderen op straat laat spelen."

Zeg hem er wel bij dat kinderen wel op straat mogen spelen ZONDER VR-Bril en doe hem daarbij de groeten van me.

centr1no "
Ja, zoals je ook in games kunt lopen e.d. terwijl je stil zit op de bank. Waarom is het zo moeilijk om aan te nemen dat je je in VR kunt verplaatsen middels de rollerbank maar als die niet voorhanden is middels een controller o.i.d.?"
Omdat je niet weet waar je over praat.
Daar heb ik toch niet over. Ik had toch echt over onderstaande afbeelding.
afbeelding
Kijk eens goed naar deze afbeelding en ga dan je verklaring afgeven waarom je dan een rollerbaan nodig moet hebben.

centr1no "Die scene met op straat rennende mensen is er duidelijk ingezet met het doel de kijker duidelijk te maken dat iedereen op dat moment bezig is de OASIS te proberen te redden. Zoals ik al aangaf vond ik het niet zo logisch dat die mensen op straat allemaal hun VR-bril en handschoenen bij hebben. Dat lijkt me toch een redelijk objectieve observering."


Maar je gaf ook de volgende antwoord.
centr1no "In de huidige VR-games is het mogelijk te lopen, van richting te veranderen, springen, schieten, teleporteren, enz. met een controller. Er is zelfs al techniek om muisacties en simpele computerhandelingen af te roepen met oogbewegingen en zelfs hersengolven.
Waarom zou dit dan in een fictieve toekomst niet ook kunnen of doorontwikkeld zijn?"

Het lijkt alsof je het niet eens door hebt, waar ik het over heb.
Hierdoor heb ik mijn tijd helaas verspild aan een zinloze discussie aan iemand die allerlei bochten probeert te verzinnen om een banaan recht te krijgen.

centr1no "Als iedereen zoals jullie zou denken in beperkingen i.p.v. in mogelijkheden dan zouden we als mensheid allang uitgestorven zijn."

Ah arrogant en denkt dat hij slim is. Maar wat verwacht van fanboyism in een slachtofferrol. Nee zo heeft het geen meer om een normale discussies te voeren.

Artificialis

Avatar

Goede regisseur, uitstekende producer, een verhaal gebaseerd op een fantastische manga. Als de eerste reacties positief zijn en de critici zullen volgen, dan ben ik verkocht.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Ben benieuwd nog even geduld.

kokosnoot

Avatar

Ik wil de film wel zien maar verwacht geen meesterwerk of zo. Zullen waarschijnlijk een paar flinke zwakheden in zitten qua plot maar misschien maakt het geheel van de film dat dragelijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair