Video

Eerste trailer Netflix-horrorfilm 'Velvet Buzzsaw'!

Een nieuwe hit voor Netflix onderweg?

door Bram de Groot om 07:17 in Video
Even geleden stond op FilmTotaal al een overzicht met de grootste 'originele Netflix-films' in 2019 en nu kun je kijken naar de trailer van een van de grotere, of in ieder geval interessantere titels die gaat verschijnen: Velvet Buzzsaw. Check de beelden hieronder!

Het is de nieuwe film van regisseur Dan Gilroy, bekend van Nightcrawler en Roman J. Israel, Esq. Voor Velvet Buzzsaw werkte hij opnieuw samen met Jake Gyllenhaal en zijn er ook rollen voor Toni Collette en John Malkovich.


Vreemde schilderijen
In Netflix' Velvet Buzzsaw duiken er een aantal schilderijen van een onbekende kunstenaar op. Ze worden door de kenners als prachtige doeken gezien. Bovenstaande beelden laten zien dat er wel iets mis is het de kunstwerken: een bovennatuurlijke kracht neemt namelijk wraak op diegenen die hun hebzucht boven de schilderijen plaatsen.

Tijdens het Sundance Film Festival later deze maand debuteert de film en vanaf 1 februari zie je Velvet Buzzsaw op Netflix staan.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Kicken!
Nightcrawler was geweldig en dit ziet er super vermakelijk uit. Bovendien een lekker plaatje op de achtergrond.

Prince John

Avatar

Trailer begint zwak, maar wordt steeds beter. Toch zou ik aanraden hem niet te kijken, geeft veel weg...

Goku32

Avatar

Nightcrawler staat in mijn lijstje van top films al time. Dus ben wel benieuwd naar deze

Master Of Films

Avatar

Nou vond ik Nightcrawler de beste film van 2014. Dat terwijl

A) iedereen (op enkele uitzonderingen na) de overgewaarde Interstellar zo geweldig vond. Prima. It's their loss, zeg ik maar :P

B) Dan Gilroy mindere films heeft geschreven. O.a. de slechtste Bourne film, The Bourne Legacy. Ok, hij heeft dat met zijn broer Tony Gilroy gedaan. Ironisch heeft Tony Gilroy wel weer Michael Clayton onder zijn hoede genomen. Tevens prefeer ik Tony Gilroy boven George Lucas als het om Star Wars prequels gaat. Rook1 is niet de beste in de Star Wars reeks, maar tig beter dan Attack of the Clones & Phantom Menace.

Maac

Avatar

^Nightcrawler als nummer 1 van het jaar, erg vette keuze Master!
Ik had ‘m op 2 staan en Her op 1, dus dat scheelt niet veel!

(Overigens hanteer ik voor het gemak altijd de Nederlandse bioscooprelease, Her valt eigenlijk in 2013)

NieuwsFilm

meest populair